poze puterea constientizarii si eliberarea prin constientizare

Puterea Conştientizării şi Eliberarea prin Conştientizare

Dolj , Craiova. Miercuri 3 Februarie 2016 18:00 - Miercuri 3 Februarie 2016
Hotel Andre’s, Bulevardul 1 Mai, nr. 23

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Festivaluri

Puterea Conştientizării şi Eliberarea prin Conştientizare - Conferinţă Spiritualitate în Craiova

Conştientizarea este un adevărat tezaur interior pentru călătorul spiritual. Prin conştientizare, cel care conştientizează se eliberează de supunerea inconştientă faţă de ceea ce este conştientizat.

Odată ce devii conştient de o anumită tendinţă distructivă, poţi lucra în mod lucid la transcenderea sau dizolvarea acelui element. Odată ce devii conştient de iluzie, tu nu eşti o iluzie, deoarece iluzia nu poate deveni conştientă de sine, din simplul motiv că nu există niciun sine de care să fie conştientă.

Însăşi tandemul real-ireal poate fi recunoscut ca fiind o irealitate, odată ce are loc renunţarea la lupta împotriva irealului. Cu adevărat, tot ceea ce este temporar, este relativ. Fiind relativ, în plan absolut nu există. Aşadar, în plan absolut, ceea ce este temporar, nu există. Deci, putem spune că temporarul este ireal în Realitatea Ultimă şi Primordială.
Prin întoarcerea la Infinitul Intrinsec si Inefabil, are loc eliberarea din temniţa irealului. Însă, pentru începutul şi pentru parcursul aceastei călătorii de întoarcere la Linistea Fără De Formă, conştientizarea semnifică un adevărat elixir. Odată cu încorporarea conştientizării, reacţiile la ceea ce este temporar, îşi vor pierde din intensitate. Căci doar cel posedat de inconştienţă, poate oferi durere şi amar. Atât lui, cât şi celor din jur.

Cu adevărat, a sosit clipa să aducem conştientizarea în prim-planul realităţii relative. A fi conştient. PUR şi simplu. Fără nicio urmă de îndoială. Fără ceaţă în privire. Fără gânduri în minte. Fără frică în fiire. Complet conştient, total prezent. Fiind Însăşi Prezenţa. Unica Prezenţă Nenăscută, liberă de orice conţinut relativ.

Mai multe detalii: http://catalin-manea.com/puterea-constientizarii-deva-craiova-bacau-arad-oradea/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 688

Eveniment postat de organizator

catalin manea

Adaugat in urma cu 2563 zile, 24 Ian. 2016

Adaugat de CatalinManea

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 86

  • Ai ceva de zis?

    .