poze targul apicol craiova 2014

TARGUL APICOL CRAIOVA 2014

Dolj , Craiova. Sâmbătă 8 Februarie 2014 09:00 - Duminică 9 Februarie 2014
Centrul Expozitional Craiova (zona Romanesti)

Categorii: Alte Evenimente , Targuri , Expozitii si Lansari de carte

TARGUL APICOL CRAIOVA, 8-9 FEBRUARIE 2014, PRIMA EDITIE

Stupina BIA si Primaria Municipiului Craiova va invita la prima editie a Targului Craiova care se va desfasura in perioada 8-9 Februarie 2014.
Locatia evenimentului o reprezinta noul Centru Expozitional Craiova situat in zona Romanesti, inaugurat la sfarsitul anului 2013, fiind comparabil prin marime si dotari cu Romexpo.
Acest eveniment se doreste a fi un prilej de intalnire a apicultorilor, procesatorilor si producatorilor de utilaje si echipamente apicole, pe de o parte, intre acestia si locuitorii municipiului, ai judetului Dolj si nu numai, pe de alta parte, fiind benefic tuturor participantilor.
Astfel, cu ocazia acestui eveniment expozantii pot incheia contracte, promova si comercializa produsele proprii, iar in cadrul sesiunilor de comunicari si dezbateri pot afla noutatile legislative, posibilitati de finantare, informatii despre cresterea albinelor si desfacerea produselor apicole.
Pentru populatie evenimentul reprezinta o buna ocazie de a achizitiona produse de calitate la preturi avantajoase si a afla informatii referitoare la beneficiile consumului de produse apicole, infiintarea stupinelor, etc.
Proiectul programului este prezentat mai jos:
8 Februarie 2014
 Incepand cu ora 06,00 se permite accesul in zona de expunere pentru amenajarea standurilor (la cerere, acest lucru se poate realiza incepand din seara precedenta);
 09,00 – 18,00 - Expozitie cu vanzare de utilaje si echipamente apicole, stupi/rame si faguri artificiali, produse apicole, apiterapeutice si apicosmetice
 10,00 – 11,00 - Deschiderea oficiala a targului (Centrul Expozitional Craiova)
 11,00 – 14,00 – Sesiuni de comunicari si dezbateri (Centrul Expozitional Craiova)
 19,00 – Cina festiva (Hotel ”Brancusi”)

9 Februarie 2014
 09,00 – 18,00 - Expozitie cu vanzare de utilaje si echipamente apicole, stupi/rame si faguri artificiali, produse apicole, apiterapeutice si apicosmetice.

Apreciem necesitatea si oportunitatea organizarii unui targ apicol la Targu Jiu, eveniment care sa se desfasoare anual si care sa devina in viitorul apropiat un reper national, chiar international recunoscut ca atare de catre comunitatea apicola si publicul larg.

Va asteptam cu drag!

Mai multe detalii: http://www.e-mierealbine.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2188
Cuvinte cheie: Targ , apicol , targu jiu , Evenimente Craiova

Eveniment postat de organizator

bia partner events

Adaugat in urma cu 3301 zile, 16 Ian. 2014

Adaugat de office@biapartner.ro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 32

  • Ai ceva de zis?

    .