poze expo vin oltenia
poze expo vin oltenia poze expo vin oltenia

EXPO VIN OLTENIA

Dolj , Craiova. Vineri 13 Octombrie 2017 10:00 - Duminică 15 Octombrie 2017
Centrul Multifunctional Craiova, str. Targului nr 26.

Categorii: Alte Evenimente , Targuri , Expozitii si Lansari de carte

EXPO VIN OLTENIA EDITIA I 13-15 OCTOMBRIE 2017

EXPO VIN OLTENIA EDITIA I 13-15 OCTOMBRIE 2017 – CEL MAI MARE EVENIMENT DIN OLTENIA DEDICAT VINULUI SI ECHIPAMENTELOR SPECIFICE

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat vinului si echipamentelor specifice, aflat la prima editie, se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 13-15 octombrie 2017 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

Expo Vin Oltenia iti ofera sansa sa iti prezinti produsele sau serviciile unui public numeros format atat din profesionisti cat si din consumatori

Acest eveniment va oferi expozantilor o oportunitate unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare .
Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industriile de profil. Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti;
Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.
Targul Expo Vin Oltenia este organizat de catre SC PS Multiservices SRL, in parteneriat cu Primaria Craiova si Consilul Judetean Dolj.


TEMATICA

• Vinuri rosii, rose, albe
• Vin brut, sec, demisec, demidulce
• Produse chimice destinate viticulturii
• Echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor
In cadrul targului, companiile expozante au posibilitatea de a lansa produse si echipamente noi, de a organiza degustari, concursuri si demonstratii, beneficiind de un cadru adecvat si de public specialist

Concomitent se desfasoara alte doua evenimente
AGO Oltenia editia I - Târg de agricultura si industrie alimentara. Targul AGRO Oltenia doreste să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Vor fi expuse masini si utilaje agricole, sisteme de crestere si furajare pentru animale, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, servicii de consultanta.
Targul de Comert al Olteniei -Targ dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor. Targul de Comert al Olteniei doreste să contribuie la dezvoltarea regiunii Oltenia prin promovarea si punerea in valoare a tuturor activitatilor comerciale ale companiilor si entitatilor ce isi desfasoara activitatea in acest areal.
Perioada de desfasurare :
13-15 OCTOMBRIE 2017
Program Targ :
Vineri: 10.00 - 19.00
Sambata: 10.00 - 19.00
Duminica: 10.00 - 16.00
Locatie :
Centrul Multifunctional Craiova, str. Targului nr 26.
Web: http:// www.expovinoltenia.ro
Email : office@expovinoltenia.ro

Tel: 0723183909
Gaseste-ne pe Facebook: Expo Vin Oltenia

Mai multe detalii: http://www.expovinoltenia.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1329

Eveniment postat de organizator

ps multiservices

Adaugat in urma cu 2040 zile, 26 Apr. 2017

Adaugat de psmultiservices

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .