poze calafatul intra in sarbatoare la festivalul roadele toamnei 11 14 octombrie 2012

Calafatul intra in sarbatoare la “Festivalul Roadele Toamnei”, 11 – 14 octombrie 2012

Dolj , Calafat. Joi 11 Octombrie 2012 09:00 - Duminică 14 Octombrie 2012

Categorii: Festivaluri , Targuri

Numar min/max participanti: 1000/0

Imbracat in tinuta de sarbatoare, centru orasului Calafat va gazdui un eveniment dedicat recoltelor toamnei bogate.

Organizatorii ii vor intampina pe iubitorii de mancare traditionala si gurmanzi cu sarmale maramuresene, gratare din carnuri aromate si legume perpelite, branzeturi, turta dulce si produse de panificatie asezonate cu must si vinuri din plin astfel incat placerea degustarilor sa fie deplina.
De joi, 11 octombrie si pana duminica, 14 octombrie, veţi fi aşteptaţi de producători şi meşteri populari din diverse zone ale ţării, ce vă vor aduce mai aproape de spiritul autentic al sarbătorilor populare româneşti.
Zilele târgului vor fi animate şi de petreceri, momente artistice, iar vizitatorii vor putea degusta din produsele tradiţionale româneşti dar şi internaţionale. Şi pentru că este sărbătoare veţi găsi la târg minunate exponate lucrate manual, de meşterii populari a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
Distractia si spectacolul vor fi pentru intreaga familie.Pe copii ii asteapta pe intreaga perioada a festivalului carusele de distractie,diverse jocuri,bile,dulciuri si jucarii distractive, iar pentru parinti si bunici petrecerea va fi sustinuta de gratarele cu mici si diferite carnuri aromate,bere din belsug,prepararea in natura a produselor traditionale romanesti :must,paine de casa,sarmale,gulas etc., iar atmosfera de sarbatoare va fi sustinuta de artisti precum: Maria Rataru, Mirela Zisu, Marius Magureanu, Taraful din Banat Chita Brancu, Vasilica dinu, Craitele, trupa No Antidote, Vasile Ciobanu, Anica gantu, Petrica Matu Stoian, Niculina stoican, Formatia Hi-Q, Alb-Negru etc.
Târgul este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Primăria Municipiului Calafat si Consiliul Local Calafat, in centrul orasului Calafat incepand cu data de 11 octombrie 2012.

Zilnic, va asteptam de la orele 9 dimineatza pana seara tarziu. Intrarea este liberă.
Va aşteptăm cu drag şi voie bună,

Vision Improve
Str: Str. Aurel Vlaicu, nr. 59, Brasov
Pers. de contact: Marius Adam - Tel: 0747.869.686
E-mail: contact@visionimprove.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1184

Eveniment postat de organizator

vision improve

Adaugat in urma cu 3772 zile, 09 Oct. 2012

Adaugat de Vision Improve

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

  • Ai ceva de zis?

    .