poze zilele calafetenilor 10 12 mai

Zilele Calafetenilor 10-12 mai

Dolj , Calafat. Vineri 10 Mai 2019 - Duminică 12 Mai 2019
Centrul Civic Calafat

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 1000/10000

ZILELE CALAFETENILOR 10-12 MAI 2019! Calafatul intra in MARE SARBATOARE! Municipiul Calafat se pregateste sa imbrace haine de sarbatoare! In perioada 10 MAI - 12 MAI 2019, de vineri pana duminica,se vor desfasura, in Municipiul Calafat “ZILELE CALAFETENILOR”! Propunem tuturor locuitorilor si nu numai, un festival incarcat de voie buna, distractie si concerte in fiecare seara. Evenimentul “Zilele Calafetenilor” aduce cei mai în vogă artiști, spectacole muzicale pentru toate gusturile, un tezaur de bunătăți culinare si un mega parc de distractii atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. ZILELE CALAFETENILOR! Trei zile pline de activitati recreative, distractie, concerte si momente pentru intreaga familie!

ZILELE CALAFETENILOR 10-12 MAI 2019!

Calafatul intra in MARE SARBATOARE!
Municipiul Calafat se pregateste sa imbrace haine de sarbatoare!
In perioada 10 MAI - 12 MAI 2019, de vineri pana duminica,se vor desfasura, in Municipiul Calafat “ZILELE CALAFETENILOR”!

Propunem tuturor locuitorilor si nu numai, un festival incarcat de voie buna, distractie si concerte in fiecare seara.
Evenimentul “Zilele Calafetenilor” aduce cei mai în vogă artiști, spectacole muzicale pentru toate gusturile, un tezaur de bunătăți culinare si un mega parc de distractii atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.
ZILELE CALAFETENILOR! Trei zile pline de activitati recreative, distractie, concerte si momente pentru intreaga familie!
Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, masinute, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare încinse la maxim și stropite cu bere rece din belșug.

Vă promitem un week-end plin de distracție!

Vineri 10 MAI- Dam startul serbarii cu indragitul ansamblu folcloric local “Rozele Calafatului”si invitatii.
Vom continua cu un spectacol folcloric deosebit, oferit si transmis in direct de ETNO TV- “ETNO TV SI INVITATII” : Maria Constantin, Anne Marie si Taraful Victor Florea, Leonard Petcu, Reyna Vox, Florin Burescu, Catalin Doinas si Adina Rosca si indragitul CONSTANTIN ENCEANU.
Vom continua cu un MEGARECITAL MATTEO SI GABI BAGU si vom incheia cu o seara incendiara de clubbing, cu Mc Anuryh !

Sambata 11 MAI- Vom incepe petrecerea cu Trupa Pinky Dance Studio, apoi vom continua cu Ansamblul folcloric local “Rozele Calafatului”.
Ne vor oferi un spectacol deosebit AUREL TAMAS SI BANDASII DE LA CLUJ, dupa care vom continua seara cu doua megarecitaluri - MARIO FRESH SI MIRA!
Vom incheia sambata cu o seara incendiara de clubbing cu MC Anuryh.

Duminica 12 MAI- Incepem petrecerea cu Ansamblul folcloric local “Rozele Calafatului”si invitatii. Vom continua cu un program de muzica populara de petrecere, oferit de Delia Barbu si un program de petrecere oferit de Cristian Banateanu si Taraful.
Vor incinge atmosfera Mc Anuryh si animatoare, dupa care ne vor incanta cei din trupa Pinky Dance Studio .
Vom incheia petrecerea cu un MEGARECITAL al frumoasei RUBY!

Pe lângă toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmare, cărnuri afumate, cozonaci, preparate ungurești, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, brânzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
Iar ca ospăţul să fie deplin vă aşteptăm cu adevătare produse tradiționale: plăcinte şi cozonaci din toate zonele ţării, dulciuri, afumături, brânzeturi, dulcețuri, zacuscă și multe altele.
Intrarea este liberă pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva ore de relaxare și divertisment!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1768
Cuvinte cheie: Calafat

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 1808 zile, 07 Mai. 2019

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

Alte Evenimente din Calafat
zilele calafatului 2024

Zilele Calafatului 2024

Dolj, Calafat. 3 Mai 2024 - 5 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .