poze coaching support group targoviste

Coaching Support Group Targoviste

Dambovita , Targoviste. Joi 5 Decembrie 2013 18:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

Eveniment repetitiv: Lunar

Grupul de coaching din Targoviste www.coachingtargoviste.lew.ro este o initiativa a scolii internationale de coaching Noble Manhattan Coaching UK si are ca scop crearea unei comunitati de oameni pasionati de coaching si dezvoltare personala in general.

Alina Goanta este life & business coach, avand o experienta de 8 ani in domeniul resurselor umane, cu proiecte de consultanta si dezvoltare organizationala in medii corporate si antreprenoriale. Alina a absolvit cu distinctie scoala de coaching Noble Manhattan UK, are rolul de Coaching Support Group Leader si Support Coach in cadrul acestei scoli si este facilitator al procesului de vindecare emotionala si transformare personala The Journey (Calatoria), in urma formarii directe cu Brandon Bays.
Grupul de coaching din Targoviste se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de dezvoltarea lor la nivel personal si/sau profesional si consta in organizarea de evenimente lunare in cadrul carora participantii intalnesc invitati specializati pe diferite subiecte de dezvoltare personala si beneficiaza de sesiuni gratuite de coaching.
Primul eveniment al grupului de coaching se deruleaza joi, 5 decembrie, incepand cu ora 18.00. In cadrul evenimentului se va discuta despre ce inseamna abundenta, despre “termostatul intern” care regleaza abundenta din viata noastra, despre ce si cum putem face pentru a primi abundenta in fiecare domeniu al vietii noastre.
Cine este speaker-ul?
Florin Pasat este trainer şi speaker de peste 10 ani. Începând cu cursuri de marketing, comunicare şi management, a trecut ulterior în domeniul dezvoltării personale. A constatat că funcţionează doar modelele centrate pe OM şi s-a dedicat artei de a “creşte oameni”.
Indiferent de vârstă şi de profesie, toţi participanţii la cursurile si prezentarile susţinute de el au apreciat energia şi implicarea ca trainer, precum şi “AHA!”-urile rezultate ca urmare a participării la prezentarile si cursurile sale. De-a lungul timpului a vorbit în faţa a peste 10.000 de oameni, inspirându-i şi motivându-i să treacă la acţiune.
Mai multe detalii despre Florin Pasat gasiti pe www.atrageabundenta.ro.
Detalii despre eveniment si modalitatea de inscriere
Evenimentul se deruleaza dupa urmatorul program:
18:00-18:15 Inregistrarea participantilor in cadrul evenimentului
18:15-18.30 Prezentarea invitatului din acea seara si prezentarea grupului de coaching
18.30-19.30 Discurs sustinut de catre invitatul serii pe un subiect de dezvoltare personala, include sesiune de intrebari si raspunsuri
19.30-20.00 Sesiune de coaching de grup, facilitata de catre Alina Goanta, Life&Business Coach si CSG Leader
20.00-20.20 Grup de mastermind*, facilitat de catre Alina Goanta, Life&Business Coach si CSG Leader
20.20-20.30 Sesiune de feedback si extragere castigatori tombola
*Grupul de mastermind este o discutie pe o tema propusa de catre participanti si are ca scop identificarea de perspective si idei noi pentru solutionarea acesteia.
Pentru detalii : Alina Goanta : alina@coachingforchange.ro sau tel :0722.663.548 .

Comenteaza pe Facebook
noble manhattan

Adaugat in urma cu 3799 zile, 05 Dec. 2013

Adaugat de PCT (UK) LTD

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .