poze targul de nunti din dambovita 2014

Targul de nunti din Dambovita - 2014

Dambovita , Targoviste. Vineri 14 Februarie 2014 - Duminică 16 Februarie 2014
Muzeul de Istorie Târgovişte

Categorii: Alte Evenimente

Dâmboviţenii sunt invitaţi la cea de-a V-a ediţie a expoziţiei fără vânzare ”Târgul de nunţi din Dâmboviţa”

Expoziţia se adresează tuturor acelora care sunt implicaţi direct sau au tangenţă cu organizarea de nunţi, respectiv : firme de decoraţiuni , unităţi hoteliere(complexe) , restaurante, grădini de vară, pensiuni turistice, cofetării de specialitate, creatori de bijuterii,fotografi ,videografi cât şi designeri consacraţi , creatori hand-made, saloane de cosmetică şi coafură , artişti-interpreţi (band-uri)/Dee Jay / M.c., scenotehnică, şcoli de dans, limuzine şi maşini de epocă, reviste şi bloguri de specialitate, producători de vinuri .

“Expoziţia “Târgul de nunţi din Dâmboviţa”, debutând de Valentine’s Day, ne “obligă” să cream o serie de activităţi şi programe artistice menite să atragă interesul a cât mai multor vizitatori, de toate vârstele. Pe lângă aceste avantaje, expoziţia organizată între 14-16 februarie 2014 va oferi participanţilor oportunitatea de a-şi promova serviciile în cadrul unui târg de specialitate , organizat la standarde înalte, într-o locaţie de excepţie : Muzeul de Istorie din Târgovişte , parte integrată a Complexului Muzeal Naţional ” Curtea Domnească” , spune Alexandru Victor, organizatorul evenimentului.

Nu se va percepe taxă de intrare ,fiecare vizitator va participa alături de organizatori , care, în colaborare cu Crucea Roşie Română , va organiza Campania Umanitară Naţională ” Prevenirea cancerului la sân” , fondurile strânse fiind utilizate pentru achiziţionarea de aparatură de specialitate în cadrul Spitalului Judeţean Dâmboviţa. “Ne vom implica activ pentru femeile dragi din viaţa noastră!

Cea de-a III a ediţie a Concursului “Mărită-ţi rochia de mireasă” se va desfăşura în cadrul expoziţiei, fiind parte integrantă a spectacolului organizat în incinta edificiului , oferind posibilitatea viitoarelor mireselor de a închiria rochii pentru evenimentul mult visat !

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1284
Cuvinte cheie: Targoviste
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3733 zile, 08 Ian. 2014

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1380

  • Ai ceva de zis?

    .