poze muscel cloverfest

Muscel cLoverFest

Dambovita , Moreni. Vineri 19 August 2011 - Duminică 21 August 2011
Muscel

Categorii: Muzica si Concerte

Partizan, Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte, Nişte Băieţi ş.a

Ce-a de-a doua ediţie oficială Muscel cLoverFest se va desfăşura între 19-21 august 2011 la Muscel (Dâmboviţa). Printre trupele prezente pe afiş se numără Partizan, Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte, Nişte Băieţi ş.a.

Muscel cLoverFest este singurul festival de coveruri din România, desfăşurat în spaţii neconvenţionale. Festivalul promovează ideea de cover ca inovaţie şi aport de originalitate, ca experiment muzical. Pe scenă sunt invitate nu doar trupele-tribut, ci mai ales trupele care îşi arată măiestria în reinterpretarea pieselor celebre.

Vineri, 19 august
 Gang Band Acoustic
 Adi Manolovici Syndikate
 Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte
 Coming Back to Live
Sâmbătă, 20 august
 Open Mike/ New Entry Section
 C.O.D.
 Niște Băieți
 Partizan
Duminică, 21 august
 Open Mike/ New Entry Section
 Petre & Kindlein Acoustic Experience
 Glissando

Evenimente conexe festivalului
Open Mike/ New Entry Section - scenă deschisă publicului. Amatorii sunt invitați să cânte coveruri. Secțiune dedicată trupelor tinere sau formate ad-hoc. În curand vom anunţa regulamentul de înscriere .
cLoverFest pe două roţi: Ediţia Doi este bike friendly. Pentru pasionaţii de MTB avem un drum numai bun de cucerit. Iar sâmbătă dimineaţa vă propunem o expediţie pe două roţi cu plecare din poiana festivalului. Treasure hunting inclus. Trimite-ne un mail pe adresa muscel.cloverfest@gmail.com cu subject "bike" pentru a te înscrie pe lista expediţiei desfăşurate în împrejurimile Muscelului.
Swing on... în livadă: Pentru amatorii de umbră prietenii noştri de la Minor Swing aduc la Muscel hamace colorate numai bune de agăţat în nucii din livadă. Swing on! Şi dacă vă place puteţi cumpăra unul pentru acasă.
Body painting: pentru copii şi nu numai – trifoi, margarete, arici, gărgăriţe şi alte desene năstruşnice inspirate din peisajul muscelean.
Târg de produse agro alimentare: sătenii vă invită să degustaţi preparatele tradiţionale specifice zonei.
CloverShop: căutaţi tricourile cu trei foi ale Ediţiei Doi!
Food&Drink: La bucătăria din poiană vă pregătim omlete, ciorbe la ceaun, frigărui şi alte preparate pe grătar. Ieftin şi bun, aşa cum v-am obişnuit. Din zori până târziu în noapte vă invităm la terasă „să citiţi” în cafele şi printre (multe) rânduri de beri. Apoi mai cereţi un rând...
Biletele: Abonament pentru vineri-sâmbătă-duminică: 40 lei/persoană. Abonament pentru sâmbătă-duminică: 30 lei/persoană. Acces gratuit în camping pe baza biletului procurat la intrare.

Pret bilet: 30/40

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2028
monica

Adaugat in urma cu 4660 zile, 18 Iul. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

  • Ai ceva de zis?

    .