poze ceva de vara
poze ceva de vara poze ceva de vara poze ceva de vara

Ceva de Vară

Covasna , Întorsura Buzăului. Sâmbătă 18 Iulie 2015 10:30 - Duminică 19 Iulie 2015
Zona Campingului

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 1500/2000

Între 18-19 iulie 2015 asociația Mirakolix organizează cea de-a doua ediţie a festivalului „CEVA DE VARĂ” în zona de camping din Întorsura Buzăului (aproximativ 42 de km de Braşov).

CEVA DE VARĂ ... e altceva. E un eveniment realizat în totalitate prin implicarea colectivă, voluntară și devotată a unor membrii din comunitatea locală din Brașov și Întorsura Buzăului.

Activităţile festivalului vor avea loc pe parcursul a celor două zile de weekend, de dimineața până noaptea târziu. Ele vor fi centrate pe muzică, artă tradiţională şi contemporană, activităţi de aventură, natură şi ecologie, sport şi competiţii, jocuri şi activităţi de vară.

Aceste activităţi vor fi împărţite pe diferite zone specifice: zona de aventură, zona de ateliere, zona de competiţii, zona de jocuri și zona artiştilor. Prin activitățile festivalului dorim să creștem interesul copiilor și tinerilor pentru activităţi în aer liber, precum şi pentru valori culturale şi naturale din zonă sau din alte areale.

Dorim să oferim organizaţiilor din regiune posibilitatea de a interacţiona cu vizitatorii festivalului şi de a contribui la diversificarea oportunităţilor de petrecere a timpului liber a participanților la eveniment. Astfel cei intersați pot propune la adresa contact@mirakolix.org un atelier, o competiţie, o activitate sau pot sugera invitarea unor artişti tineri interesaţi de a fi pe scena festivalului.

Participarea și camparea sunt gratuite. Donaţiile sunt binevenite.

Festivalul Ceva de vară este o inițiativă a asociației Mirakolix realizată cu sprijinul voluntarilor locali și internaționali. Festivalul este co-finanțat de UAT Oraş Întorsura Buzăului şi Comisia Europeană prin programul Erasmus+, Acțiunea-cheie 1: Mobilitatea persoanelor în scopul învățării (Serviciul European de Voluntariat). La prima ediția au participat peste 500 de copii și tineri din Întorsura Buzăului, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și București.

Asociația Mirakolix este o organizație non-guvernamentală care promovează dezvoltarea personală și profesională prin activități experiențiale și ludice. Asociația Mirakolix dezvoltă programe de educație non-formală în mediul urban și rural, destinate în general unor grupuri țintă cu oportunități reduse din punct de vedere economic, social, geografic sau etnic și organizează evenimente în care este stimulată interculturalitatea, diversitatea, dezvoltarea durabilă și contactul rural-urban.

Ne bucurăm să ne contactați pentru mai multe informaţii:
E-mail: contact@mirakolix.org, Maria Găvăneci 0757617868 și Alexandra Șuiaga 0749065048
https://www.facebook.com/cevadevara
www.mirakolix.org

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/cevadevara?fref=ts

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 963

Eveniment postat de organizator

centrul de jocuri mirakolix

Adaugat in urma cu 3188 zile, 07 Iul. 2015

Adaugat de Centrul De Jocuri13616

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

  • Ai ceva de zis?

    .