poze vara asta natura parc sta sub semnul racului
poze vara asta natura parc sta sub semnul racului

Vara asta Natura Parc® sta sub semnul Racului

Covasna , Chichis. Duminică 15 Iulie 2012 09:00 - Duminică 15 Iulie 2012
DN 11 Brasov - SF. Fgheorghe

Categorii: Sport si Excursii

Din 15 iulie, la Natura Parc® are loc cea mai mare populare cu raci din tara. 

Popularea cu raci a doua balti din arealul Natura Parc va insemna deschiderea celei mai mari crescatorii de crustacee din Romania, oferind vizitatorilor si turistilor nostrii o preocupare inedita pe langa celelate activitati de petrecere a timpului liber.
Popularea baltilor se va face cu specia Astacus Leptodactylus, cunoscuta pentru savoarea gustului dar si pentru combinatia unica de proteine, Omega 3 si amino-acizi.

La preturi extrem de convenabile, racii VII vor fi disponibili in cantitati suficiente, pentru ca toata lumea sa-si satisfaca placerile gastronomice. Tentatia unei asemenea alegeri face din Natura Parc, locul unde aromele, gusturile si placerile culinare pescaresti se transforma intr-un deliciu pentru turistii nostri.

OFERTA Natura Parc® este de nerfuzat! Un platou de racii, de 1 kg, gata pregatiti pentru doua persoane la numai 35 lei. Pur si simplu fiert cu buchete mari de marar proaspat si presarat cu sare, acesta reteta merge cel mai bine cu berea.
Si pentru cine vrea sa incerce variatele retete culinare cu raci, ii pot cumpara VII pentru numai 35 lei/kg. Preparatele cu raci sunt o delicatesa in gastronomia internationala, acestia reprezinta o hrana cu aport scazut de grasimi, consumul zilnic reprezentand un beneficiu pentru sanatate.

Raci mai mult decat proaspeti - VII, un deliciu gastronomic la Natura Parc®

15 - 19 AUGUST, Festivalul Racilor 
Fierti, prajiti sau asezonati cu diferite sosuri si condimente, racii vor fi vedetele unui festival in luna august la Natura Parc. Multe concursuri se vor intampla pe parcursul festivalului, cum ar fi: cea mai mare captura a zile si cel mai gustos preparat. Festivalul Racilor o sarbatoare cu divertisment, concursuri "Raliul Racilor" , muzica si multe alte surprize.

Va asteptam cu drag!

Pret bilet: 5 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1343

Eveniment postat de organizator

natura

Adaugat in urma cu 4285 zile, 05 Iul. 2012

Adaugat de Parc

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

  • Ai ceva de zis?

    .