poze un sezon magnific a inceput la natura parc
poze un sezon magnific a inceput la natura parc poze un sezon magnific a inceput la natura parc poze un sezon magnific a inceput la natura parc

Un sezon magnific a inceput la Natura Parc®

Covasna , Chichis. Luni 13 Mai 2013 10:00 - Luni 30 Septembrie 2013
DN 11 Brasov - Sf. Gheorghe

Categorii: Sport si Excursii

Un sezon magnific a inceput la Natura Parc®

Vino sa vezi, sa simti, sa traiesti povestea Natura Parc®

Deschiderea sezonului din acest an a fost marcata de un eveniment culinar delicios, foarte apreciat de vizitatorii nostri si totodata un record european: Cea mai mare fiertura de raci. Dupa ce anul trecut am realizat cea mai mare populare cu raci din tara si am sarbatorit festivalul racilor la Natura Parc®, turistii au incercat din nou placeri culinare inedite.

Destinatia fantastica pentru tine si prietenii tai. Natura Parc® este locul perfect pentru distractie indiferent de varsta.
Te relaxezi activ practicand sporturi in aer liber: tenis, volei pe nisip, minifotbal, inot, minigolf, paintball, zboruri de agrement, plimbari cu hidrobicicleta, pescuit, plus multe alte activitati.

Si pentru ca vremea de plaja se apropie, la Natura Parc® va aseapta piscinele cu cea mai curata apa si cele mai ieftine tarife. De luni pana vineri tarifele sunt de 10 lei / adult si 5 lei / copii (sub 1.3m) si in weekend sau sarbatorile legale: 20 lei / adult si 10 lei / copii (sub 1.3m). Copiii sub 12 ani trebuie insotiti de un adult (minim 18 ani).

NOU in 2013: la sugestia clientilor nostri zona de camping si gratare se va muta pe terenul de FotbalGolf, langă foisor, cea mai inalta cladire din parc si punct de belvedere si mult mai aprope de zona zero, beach bar si zonele de agrement. Un anunt important pentru toti turistii acum la inceput de sezon, incepand cu 1 iunie principalele cai de acces din Natura Parc® vor fi asfaltate, accesul in parc fiind astfel facilitat.

Pentru mai multe informatii si noutati va invitam sa vizitati website-ul nostru www.naturaparc.ro. Nu uitati in parcul nostru gasiti inedite modalitati de cazare, pentru o vacanta reusita: corturi indiene, camping rulote si corturi, cssute lacustre, bungalow-uri sau satul de vacanta.
Intrarea in parc: 5 lei/pers
Programeaza-ti aventura acum: +40 (740) 628 872

Urmareste-ne pe: www.facebook.com/naturaparc.chichis

Natura Parc®
DN 11 Brasov-Sf. Gheorghe, Chichis, Covasna
T: +40 (740) 628 872
E: info@naturaparc.ro
W: www.naturaparc.ro

Mai multe detalii: http://www.naturaparc.ro/un-sezon-magnific-a-inceput-la-natura-parc/#more-1883

Pret bilet: 5 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3357

Eveniment postat de organizator

natura

Adaugat in urma cu 4001 zile, 11 Mai. 2013

Adaugat de Parc

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

  • Ai ceva de zis?

    .