poze stand up comedy costel

Stand up comedy Costel

Constanta , Vama-Veche. Duminică 26 August 2018
Dincolo

Categorii: Stand Up Comedy

Costel este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, după ce a studiat 3 ani la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București.

Cu alte cuvinte, îl puteți urmări atât la show-urile de stand up și improvizație din Club 99 cât și în piese de teatru și filme precum “Amintiri din epoca de aur”, “4 luni, 3 săptămâni și 2 două zile” sau “WebSiteStory”.
Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui. Din 2006, Costel a început să țină și showuri de improvizație, inițial în trupa “Improvizati”, apoi din 2008 a pus bazele proiectului “Zis și făcut” alături de Viorel Dragu, Cosmin Nedelcu (Micutzu) și Adrian Nicolae.

Ca și stand-upper Costel este un povestitor și un fin observator al atitudinilor, dispozițiilor și preocupărilor umane, cît și un performer cu umor spumos și uneori absurd, care reușește de fiecare dată să se apropie de public și să-l surprindă.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1709
Cuvinte cheie: Vama-Veche
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2043 zile, 24 Aug. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Vama-Veche
sunset festival 2024

Sunset Festival 2024

Constanta, Vama-Veche. 1 Aug 2024 - 31 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .