poze robin and the backstabbers

Robin and the Backstabbers

Constanta , Vama-Veche. Joi 15 August 2019 23:00
Papa la Șoni

Categorii: Muzica si Concerte

Joi, 15 august, este rândul trupei Robin andtheBackstabbers să revină în Vama Veche pentru un concert la Papa la Șoni! Evenimentul va începe de la ora 23:00 iar biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet – acestea costă 40 de lei în presale și 50 de lei la intrare, în seara concertului.

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin andtheBackstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.

Iar acum așa începe totul, ca-ntr-un vis. Salve de tun. Un foc aprins. Noul cântec . /în /îm /pre //ună . este printre noi, vestind viitorul album Vladivostok despre care tot șușotește lumea pe la colțuri de atâta amar de vreme. Așa e, oameni buni, frați, surori, vine, se întâmplă, și deja au început să se strângă cântece de pe el – cum ar fi și „Oțelu Măcelaru”, cântecul oficial al Programului Spațial Rural al României (PSRaR)sau „...cu pădurea ta cu tot”.

Pentru concertul Robin andtheBackstabbers de joi, 15august, nu uitați să vă luați bilete în avans de pe iabilet.ro la prețul de presale (40 lei)! La intrare, în seara concertului, biletele vor fi 50 de lei.
Robin andtheBackstabbers

Andrei Robin Proca (voce, chitară)
Florentin Vasile (chitară, voce)
Oigăn (bass)
Andrei Fântână (clape, saxofon)
Radu Moldovan (percuție)
Vladimir Proca (tobe)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-robin-and-the-backstabbers-la-papa-la-soni-44271/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 989
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Vama-Veche
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1703 zile, 30 Iul. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Vama-Veche
sunset festival 2024

Sunset Festival 2024

Constanta, Vama-Veche. 1 Aug 2024 - 31 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .