poze concert vali craciunescu

Concert Vali Craciunescu

Constanta , Vama-Veche. Vineri 4 August 2017
La Barba Neagra

Categorii: Muzica si Concerte

Printul cu Acordeonul Rosu – Vali Craciunescu – Nebunul frumos al showbizz-ului romanesc, va propune alaturi de Blue Sound Chicago un concert cu accente de lautarie, rock, muzica de petrecere, voie buna, parti de muzica clasica

In concertul De Ras si Panarama – DE LA ZAVAIDOC LA QUEEN, Vali Craciunescu va canta cu acordeonul, pianul si vocea, va povesti cu haz intamplari ce l-au marcat, va fi prietenul vostru pentru aproape 2 ore … Vali Craciunescu a cantat in decursul vremii in mai multe trupe cum ar fi Karma (folk), Floare Albastra ( rock progresiv), Spitalul de Urgenta ( rock), Blue Sound Chicago ( Blues, soul, rock), a participat la inregistrari si/sau a concertat cu Voltaj, Cargo, Pheonix etc. A jucat in filme, cea mai importanta aparitie fiind in lung metrajul Margot. Vali Craciunescu este artistul care datorita umorului, stilului personal de abordare a muzicii cu sinceritate si pasiune, cu dragoste, trece rampa si se face usor iubit de public.

Din playlistul concertului, piese din repertoriul Zavaidoc, Dumitru Siminica, Romica Puceanu, Gabi Lunca, Gheorghe Dinica, Dan Spataru, Queen, Metallica, AC DC, Clayderman, Beethoven, Scorpions, Eagles, Frank Sinatra... etc.

INFO SI RSV 0758352896

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1129
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Vama-Veche
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2477 zile, 14 Iul. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Vama-Veche
sunset festival 2024

Sunset Festival 2024

Constanta, Vama-Veche. 1 Aug 2024 - 31 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .