poze goblinfest in vama veche

GOBLINFEST in Vama Veche

Constanta , Vama-Veche. Vineri 27 Aprilie 2012 23:00 - Luni 30 Aprilie 2012

Categorii: Festivaluri

festival de 1 mai

Cei care au visat in Vama, , s-au trezit in aerul sarat de mare, au gasit dimineata nisip in buzunare ,toti care si-au pierdut noptile pe plaja , sunt chemati sa gaseasca altele noi si sa le faca si mai albe in Goblin Vama Veche in weekend-ul de 1 Mai.

Goblinfest v-a pregatit 4 zile de funFest, deathFest, boozeFest, musicFest...cu alte cuvinte: GOBLINFEST!

Incepem Vineri cu consum de muzica din Epoca de Aur servita in ritmuri de punk rock de Niste Baieti si nu ne oprim pana nu aducem suflet in aparat cu ajutorul celor de la Suie Paparude.

Sambata stim ca o sa fie un haos infernal de la primul "Hello ..says the Devil" adus de tropaiturile de bass a celor de la Les Elephant Bizzares. Spre Dimineata vine ROA cu vibratii urban-electronice care scot rasaritul din mare. Ne place, place, place pana acum da?

Duminica,la rasarit, spargem linistea cu infrasunete , ultrasunete propagate prin sintetizator pana in sangele Gobliniacilor, de catre Silent Strike si continuam spre seara cu vibe-uri fulgeratoare de reggae aduse de prietenii cu traditie in casa Goblin : Blazing Vibez .
Luni ne dezmortim dupa weekend , privim spre cer unde auzim si vedem : Zeppelin si Discoballs....nu ,nu e de la bautura , ci de la Bass Turbat.

Faceti-va bagajele si pregatiti-va de multe nopti albe...Goblin va asteapta pe plaja in Vama la un pahar de Captain Cola

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1558
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Vama-Veche
daniela

Adaugat in urma cu 4361 zile, 10 Apr. 2012

Adaugat de daniela dulce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3087

Alte Evenimente din Vama-Veche
sunset festival 2024

Sunset Festival 2024

Constanta, Vama-Veche. 1 Aug 2024 - 31 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .