poze festivalul vama sub lumini de oscar

Festivalul Vama sub Lumini de Oscar

Constanta , Vama-Veche. Sâmbătă 18 August 2012 - Sâmbătă 25 August 2012

Categorii: Festivaluri

In perioada 18-25 august va avea loc la terasa Povestea Ceaunului (fosta Zapata) din Vama Veche un curs de fotografie - Vama sub lumini de Oscar, ajuns deja la a III-a editie.

Ce vom putea face aici? Vom participa la workshop-uri, prezentari si sesiuni hands-on. Mai exact vom avea cursuri de fototografie urbana (lector: Vlad Eftenie), nud (lector: Cristian Crisbasan), proiecte fotografice (lector: Dan Besliu), food photography (lector: Catalin Savulescu), fashion (lector: Bogdan Nastase), fotografie de concert (lector: Doru Oprisan) si prelucrare de imagine (lector: Luca Achim).

Fiecare modul va cuprinde 2 parti: una teoretica si una practica. In partea teoretica vom invata lucruri noi, iar in cea practica, vom putea lucra cu echipamentele pe care organizatorii ni le vor pune la disozitie. La finalul fiecarui modul va avea loc o intalnire in care se vor analiza fotografiile, cele mai bune dintre acestea urmand sa fie premiate.

In plus, vom putea participa la vernisajele lui Ionel Onofras, Michail Moscholios, Sorin Vidis, Doru Oprisan, Andreea si Alexandru Lupascu, Bogdan Nastase. Si vom avea parte si de muzica, pentru ca in cadrul festivalului ii vom putea asculta pe cei de la Trupa Veche si pe Alina Manole.

Mai multe detalii: http://concerte-azi.ro/

Comenteaza pe Facebook
pavalut

Adaugat in urma cu 4235 zile, 14 Aug. 2012

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Vama-Veche
sunset festival 2024

Sunset Festival 2024

Constanta, Vama-Veche. 1 Aug 2024 - 31 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .