poze festivalul international freedom jazz la vama veche

Festivalul International "Freedom Jazz" la Vama Veche

Constanta , Vama-Veche. Joi 19 Iulie 2012 - Sâmbătă 21 Iulie 2012

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Festivalul international "Freedom JAZZ la Vama Veche" reprezinta o manifestare cultural – artistica proiectata sa aiba loc, pe parcursul a trei zile, in perioada sezonului estival, in intervalul 19-21 iulie, in statiunea Vama Veche.

Ne propunem ca in cadrul acestui proiect sa fie invitate personalitati ale jazz-ului international , precum şi formaţii de prestigiu din România. Programul muzical urmează sa fie prezentat, in fiecare din cele trei seri ale festivalului, in fata unui public de circa 4-5.000 spectatori pe seara, intre care estimăm că, un mare număr, vor fi iubitori de jazz de peste hotare.

Un element de originalitate al proiectului îl reprezintă workshop-urile ce urmează sa se organizeze pe întreaga durată a festivalului, susţinute de personalităţile invitate in cadrul acestui eveniment.

Caracterul complex al acestei manifestări va fi întregit de lansarea unor noi albume muzicale ale artiştilor români din acest domeniu, lansări de carte cu această tematică, reprezentaţii coregrafice.

Cu acest prilej va fi lansat şi noul proiect muzical Marius Mihalache – „ I like Romania”, o creaţie etno-jazz-clubbing, bazata pe filonul muzical românesc, tratat intr-o viziune modernă, cu influente din jazz-ul contemporan, pe ritmuri de clubbing. Materialul muzical este, in acest moment, finalizat, urmând ca in perioada următoare sa fie realizată înregistrarea, precum şi proiectul regizoral pentru scenă. In realizarea acestei producţii sunt implicaţi circa 40 de artişti şi specialişti din domeniul muzical si artistic, aceasta fiind concepută astfel încât să se constituie intr-o contribuţie semnificativă la promovarea identitatii spirituale a României, in cadrul unui turneu internaţional.

Mai multe detalii: http://www.hipmag.ro/

Comenteaza pe Facebook
george

Adaugat in urma cu 4312 zile, 29 Mai. 2012

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Vama-Veche
sunset festival 2024

Sunset Festival 2024

Constanta, Vama-Veche. 1 Aug 2024 - 31 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .