poze festivalul international de folclor dobroge mandra gradina
poze festivalul international de folclor dobroge mandra gradina poze festivalul international de folclor dobroge mandra gradina poze festivalul international de folclor dobroge mandra gradina

Festivalul International de folclor " Dobroge,mandra gradina"

Constanta , Neptun. Marţi 25 Iunie 2013 16:15 - Duminică 30 Iunie 2013

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 1200/1700

Festivalul este organizat de A.C.C.S.A.L.P.A. Constanta in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta. Se organizeaza in Judetul Constanta in sase locatii unde vor fi amplasate sase scene pentru prezentarea de despectacole folclorice pe perioada festivalului. Organizatorii festivalului vor incheia si sase contracte de colaborarae cu sase primarii din judetul Constanta, primarii care vor fi gazde ale acestui festival la editia a IX -a 2013.

Festivalul - concurs " Dobroge, mandra gradina " se doreste a fi o adevarata sarbatoare a cantecului si dansului popular de pe intreg cuprinsul tarii, la care sa contribuie si Ansambluri invitate din strainatate, constituindu-se ca un preambul la deschiderea sezonului turistic estival de pe litoralul romanesc al Marii Negre.Festivalul are drept scop pastrarea si valorificarea la un inalt nivel interpretativ a folclorului muzical-coregrafic din toate zonele folclorice ale tarii, descoperirea si promovarea unor autentice talente interpretative, precum si o mai buna cunoastere a folclorului muzical-coregrafic si a traditiilor populare din alte tari, contribuind prin schimburi culturale si de idei la intarirea prieteniei si la imbogatirea spirituala a participantilor.
Pentru mai multe realatii folositi www.dmgfest.ro

Mai multe detalii: http://www.dmgfest.ro

Pret bilet: 445 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1321

Eveniment postat de organizator

ovidiu rosca

Adaugat in urma cu 4043 zile, 05 Apr. 2013

Adaugat de Ovidiu10516

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .