poze caravana gaudeamus la mamaia

Caravana Gaudeamus la Mamaia

Constanta , Mamaia. Sâmbătă 11 August 2012 - Miercuri 15 August 2012

Categorii: Targuri

Radio Romania, in parteneriat cu studioul teritorial Radio Romania Constanta – Radio Vacanta organizeaza in perioada 11-15 august Targul Gaudeamus Mamaia, ajunsa la editia a IV-a.

Aceasta editie a Caravanei Gaudeamus se va desfasura in incinta unui pavilion expozitional amplasat pe faleza Mamaia, in fata studioului Radio Vacanta. Programul de vizitare este de sambata, 11 august, pana miercuri, 15 august, intre orele 16.00 si 23.00.

Editia estivala a Caravanei Gaudeamus te invita sa o insotesti printre pagini de carte, fire de nisip si taifasuri scriitoricesti, totul pentru a imbina cat mai placut si simpatic actul cultural si atmosfera relaxata de vacanta la mare.

Iar daca o vacanta nu e aceeasi fara fotografii, Targul Gaudeamus Mamaia aduce in acest an o expozitie de fotografie la malul marii. Expozitia Istoria imaginara a cartii si a scrisului cuprinde 30 de lucrari semnate de Jean Marc Godes, fotograf francez, si reprezinta o abordare proaspata si originala a cartii si a rolului ei de obiect magic, care inchide in el memoria intreaga a unei comunitati.

Targul Gaudeamus Mamaia continua campania de donatie de carte pentru bibliotecile rurale din Romania.

Daca biblioteca de acasa a devenit neincapatoare sau daca pur si simplu doriti sa va alaturati campaniei noastre, noi va indemnam sa donati carti care vor ajunge in biblioteci rurale din cuprinsul regiunii Dobrogea.

Carti proaspete si imbietoare, taifasuri scriitoricesti si o atmosfera de relaxare intelectuala sau pur si simplu de vorbarie cu miez despre carti si autorii lor, astfel isi va astepta Caravana Gaudeamus publicul si in acest an.

Caravana Gaudeamus este cel mai mare targ de carte din Romania si reuneste edituri si publicatii prezentate in cadrul Targului International Gaudeamus organizat in fiecare toamna.

Mai multe detalii: http://timp-liber.acasa.ro/

Comenteaza pe Facebook
pavalut

Adaugat in urma cu 4284 zile, 02 Aug. 2012

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

  • Ai ceva de zis?

    .