poze dj qu petre inspirescu si alexandra mixeaza in la mania
poze dj qu petre inspirescu si alexandra mixeaza in la mania poze dj qu petre inspirescu si alexandra mixeaza in la mania poze dj qu petre inspirescu si alexandra mixeaza in la mania

DJ Qu, Petre Inspirescu si Alexandra mixeaza in La Mania

Constanta , Mamaia. Sâmbătă 17 Iulie 2010 23:00
La Mania Club

Categorii: Petreceri , Muzica si Concerte , Cluburi si Discoteci

Un nou party in La Mania

DJ Qu
Petre Inspirescu
Alexandra
20 lei - petrecerea incepe la ora 01:00 AM

Sambata 17 iulie, clubul La Mania cu voi in el, va avea parte de o serata muzicala foarte intensa cu trei invitati: DJ Qu, Pedro aka Petre Inspirescu si Alexandra.

DJ Qu revine in La Mania, dupa ce a facut un set excelent pe 1 mai, atat in club cat si la after pe plaja. Pe numele sau adevarat Ramon Lisandro Quezada, artistul american originar din New Jersey a evoluat muzical intr-un ritm exponential. Qu este fondatorul faimoaselor petreceri Dance Music Conference care se desfasoara lunar in New York. Talentul, gustul muzical impecabil si technica fara cusur l-au calauzit sub umbrela entuziasta a echipei Underground Quality, label condus de Jus-Ed. Impreuna, ei au readus in scena globala sound-ul hipnotic si fin al New York-New Jersey house. Intre timp, Qu si-a deschis propria casa de productie muzicala numita Strenght Music. Qu mixeaza sub o calma aparenta muzici deep ce se complica dramatic si elegant.

P-ul din RPR, adica Petre Inspirescu, intr-o forma excelenta nascuta din maxima inspiratie, completeaza perfect serata muzicala condusa de Qu, dupa ce s-au intalnit pe aceeasi scena la festivalul Unsound din New York, in februarie 2010.

Alexandra deschide petrecerea

Mai multe detalii: http://www.lamania.ro

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1953
Cuvinte cheie: la mania , Evenimente Mamaia
alexandra

Adaugat in urma cu 5044 zile, 28 Iun. 2010

Adaugat de whateveristic

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 79

Alte Evenimente din Mamaia
concert phoenix la mamaia

Concert Phoenix la Mamaia

Constanta, Mamaia. Duminică 21 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .