poze teatru ce ne spunem cand nu ne vorbim

Teatru "Ce ne spunem cand nu ne vorbim"

Constanta , Jupiter. Vineri 12 Iulie 2013 21:00 - Vineri 12 Iulie 2013
Teatrul de Vara Jupiter, str. Gala Galaction, nr. 13

Categorii: Spectacole si Filme

Teatru la mal de mare: "Ce ne spunem cand nu ne vorbim"

Vineri e seara de teatru, asa ca cei mari nu au voie sa lipseasca de la reprezentatia “Ce ne spunem cand nu ne vorbim”, in regia lui Chris Simion. Piesa este o comedie despre nesfarsitul conflict dintre ratiune si inima, fiind o punere in scena a cartii cu acelasi nume, semnata tot de Chris Simion.

Despre piesa, regizorul spune: “Ce avem in mintea noastra, coincide foarte rar, sa nu zicem intamplator, cu ceea ce spunem sau cu ceea ce facem. De cele mai multe ori mintea nu traieste in acord cu sufletul. De parca am trai permanent cu o a doua persoana in noi insine. Umorul este singurul care ne salveaza din absurd”.
“Ce ne spunem cand nu ne vorbim” este genul de piesa care reuseste sa ajunga repede la sufletele spectatorilor, si asta pentru ca acestia se regasesc cu usurinta in ineditul replicilor si al situatiilor de pe scena
Piesa trebuie vazuta, pentru ca este reteta perfecta pentru o seara… perfecta. In definitiv, cati dintre noi nu ne-am impartit viata intre ratiune si simtire?
Biletele pot fi achizitionate de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter. Pentru bilete online, puteti intra pe www.IaBilet.ro

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 642
Cuvinte cheie: Jupiter
ramona crangasu

Adaugat in urma cu 3945 zile, 07 Iul. 2013

Adaugat de CRNGR

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

  • Ai ceva de zis?

    .