poze concert compact la teatrul de vara jupiter

Concert Compact la Teatrul de Vara Jupiter

Constanta , Jupiter. Miercuri 17 Iulie 2013 21:00

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Pentru a doua oara la Jupiter in acest sezon, baietii de la Compact vin sa aduca muzica buna si distractia la Teatrul de Vara!

Incepand cu ora 21:00, iubitorii de muzica buna pot auzi la Teatrul de Vara Jupiter acordurile din “Fata din vis”, “Cantec pentru prieteni”, “Da-mi o veste” si “O alta zi”, unele dintre cele mai cunoscute melodii Compact.
COMPACT nu mai are nevoie de nicio prezentare, si asta pentru ca cele 4 decenii de muzica buna si rock de calitate sunt cea mai buna carte de vizita.
Trupa Compact este una dintre cele mai longevive trupe romanesti, luand fiinta la Cluj Napoca, in anul 1977. Prima aparitie discografica COMPACT s-a realizat in 1982, sub forma unei jumatati de LP, in seria “Formatii rock” (discul nr.6) a Electrecordului. In perioada 1982-1986, verile au devenit foarte aglomerate pentru baietii de la Compact, baietii sustineau intre 100 si 400 de concerte anual. Acum, la mai mult de 35 de ani de la infiintare, baietii de la Compact revin pe scena de la Jupiter, unde de 2 ani incoace se simt ca la ei acasa, alaturi de un public calduros.

Pret bilet: 20 lei

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 629
popadriana

Adaugat in urma cu 3938 zile, 15 Iul. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .