poze  ziua mondiala a teatrului la teatrul de stat constan a

☞ Ziua Mondială a Teatrului la Teatrul de Stat Constanța ☜

Constanta , Constanta. Miercuri 27 Martie 2019 19:00
Teatrul de Stat Constanta, Bd-ul Ferdinand nr.11

Categorii: Spectacole si Filme

Teatrul de Stat Constanta invită publicul spectator la un eveniment cu intrare liberă, miercuri, 27 martie 2019, ora 19:00, cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului.

Gheorghe Ifrim, actorul Teatrului „L.S. Bulandra” din București va susține un one man show în care va vorbi despre sine, despre noi şi despre câteva dintre legendele care ne-au îmbogățit viața în ultima jumătate de secol.

Suntem purtați cu nemăsurat umor, multă autoironie şi o surprinzătoare tandrețe de la Michael Jackson la Pavarotti, de la Dan Spătaru la Gheorghe Dinică, de la Demi Moore la Tora Vasilescu, de la Gheorghe Cozorici la Toma Caragiu şi la multe alte nume mari ale scenei româneşti.

Totul se întâmplă simplu şi adevărat, pornind de la reperele unei biografii concrete, cum am fi putut avea oricare dintre noi. Hohotele explozive de râs, muzica, dansul, emoția şi bucuria sensului adânc îmbrăcat în glumă deşteaptă sunt ingredientele acestui one-man show eveniment, la care publicul constanțean este invitat să participe în mod gratuit.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1106097349598888/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 408

Eveniment postat de organizator

bianca boitan rusu

Adaugat in urma cu 1921 zile, 27 Mar. 2019

Adaugat de Bianca10260

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .