poze proiec ie speciala capernaum destinul de a fi copil

Proiecție specială - „Capernaum”, destinul de a fi copil

Constanta , Constanta. Duminică 10 Martie 2019 20:00 - Duminică 10 Martie 2019
Cityplex Tomis Mall; Str: Stefan cel Mare 36 - 40

Categorii: Spectacole si Filme

Închidem seria de evenimente dedicate femeilor cu o dramă multi-premiată, nominalizată deopotrivă la premiile Oscar, Globul de Aur și BAFTA 2019 pentru Cel mai bun film străin și câștigătoare a Premiului Juriului la Cannes. Proiecția specială va avea loc pe 10 martie începând cu ora 20,00. Accesul se face contra bilet cu preț unic de 10 ron.

„Capernaum” este al treilea film regizat de Nadine Labaki, care a semnat și scenariul. Lungmetrajul are o distribuție compusă din actori non-profesioniști, interpretând personaje ale căror vieți sunt strâns corelate cu ale lor. Filmat în haoticele cartiere din Liban, „Capernaum" spune povestea inspiraţională a unui băieţel care se luptă să supravieţuiască sorţii copleşitoare. În lumea reală, Zain Al Rafeea este un refugiat sirian fără vreun fel de experiență actoricească și joacă rolul unui băiat libanez (Zain) care fuge de părinții săi neglijenți și găsește refugiu în casa lui Rahil (Yordanos Shiferaw), o refugiată etiopiană, și a bebelușului ei, Yonas (Boluwatife Treasure Bankole). Zain vrea să i se fac dreptate pentru soarta sa grea și îşi dă părinţii în judecată pentru „delictul” de a-l fi adus pe lume, nedorit și neîngrijit.
Se spune că viitorul și destinul unui copil se formează în câmpul energetic al părinților săi chiar și înainte de concepție. Am putea condamna cu ușurință sau am limita cu bună știință viitorul unui copil dacă avem dubii și îndoieli cu privire la oportunitatea lui în viața noastră? Căutarea unui răspuns a determinat-o pe Nadine Labaki să pornească în cea mai grea provocare din viață și carieră.
„Realizarea acestui film mi-a schimbat viața, m-a schimbat ca persoană, mi-a schimbat perspectiva asupra lucrurilor, lăsându-mi o senzație de vinovăție care nu mă părăsește niciodată. Nu poți fi cu adevărat la fel după o astfel de experiență. Este ca și cum nu mai ești îndreptățit să fii fericit, ca și cum nu mai ai dreptul la o viață normală odată ce ai trăit o astfel de experiență. Te schimbă pentru totdeauna”, declară Nadine Labaki.
Vizionare plăcută!

Mai multe detalii: http://www.cityplex-tomis.ro/rezervari

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 538

Eveniment postat de organizator

oana stupariu

Adaugat in urma cu 1848 zile, 07 Mar. 2019

Adaugat de OanaS

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Constanta, Constanta. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .