poze eveniment caritabil apolodor ada milea club phoenix constan a

Eveniment caritabil "Apolodor" Ada Milea, Club Phoenix, Constanța

Constanta , Constanta. Sâmbătă 4 Februarie 2017 21:30

Categorii: Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

Eveniment caritabil "Apolodor" Ada Milea

Concert "Apolodor" după Gellu Naum, cu: Dorina Chiriac, Alex Bogdan, Radu Bânzaru și Ada Milea.
Ada Milea îl aduce pe Apolodor în Club Phoenix Constanţa...
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 04 februarie 2017, ora 21.30. Iubitorii muzicii folk şi nu numai sunt așteptați, cu mic, cu mare în Club Phoenix Constanţa, unde vor fi întâmpinați de Ada Milea și invitații: Dorina Chiriac, Alex Bogdan și Radu Bânzaru.
Împreună aceștia vor spune povestea lui Apolodor, pinguinul corist care zice: „Sunt foaaarte trist! Îmi place viața de corist/ Dar ce să fac? Mi-e dor, mi-e dor/ De frații mei din Labrador”.
„Apolodor este un fel de hartă muzicală a călătoriilor pinguinului lui Gellu Naum (n.r. – autorul versurilor). În loc de fotografii, el are un ecran cu umbre mișcătoare. În acea zonă, orice om își poate schimba forma pentru a deveni personaj. Se interacționează mult cu publicul, iar echipa muzicală e mereu gata să pară transportată în altă parte a Globului”, a transmis Ada Milea.
Ada Milea o figură, care s-a remarcat în peisajul muzical românesc graţie versurilor de un umor inconfundabil, ne va încânta pe toată durata evenimentului.
Acest evenimen va veni în sprijinul campaniei "Music for Autism", ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilirea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă "Albatros" din Constanţa. Finanţarea obţinută în urma concertului va servi la utilarea unei săli de muzică, cât şi la achiziţionarea altor materiale necesare în terapiile ce vizează integrarea profesională şi socială. O altă parte a fondurilor strânse se vor direcţiona către Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia - ce oferă terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilităţi.
Campania "Music for Autism” a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. Timp de patru ani nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei.
Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate.
Scopul campaniei "Music for Autism" este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor.
Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă - contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.
Pret bilet 45 lei

Pret bilet: 45 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 561
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Constanta
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2634 zile, 01 Feb. 2017

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .