poze vali craciunescu in broadway legendary constanta

Vali Craciunescu in Broadway&Legendary Constanta

Constanta , Constanta. Vineri 20 Martie 2015 21:30
Broadway&Legendary, B-dul Mamaia nr.335A(pasarela Sat Vacanta)

Categorii: Muzica si Concerte

Concert Stand-Up Muzical cu Vali Craciunescu in Broadway&Legendary Constanta. Evenimentul va avea loc vineri 20 martie incepand cu ora 21:30. Invitati speciali: Adrian Maciuca si Dan Blueman Pret bilet 30 Ron. Rezervari: 0733 144544 Broadway&Legendary se afla pe B-dul Mamaia nr.335A, langa pasarela din Satul de Vacanta.

Printul cu Acordeonul Rosu – Vali Craciunescu – Nebunul frumos al showbizz-ului romanesc, va propune cu drag un concert one man show Vali Craciunescu, cu accente de lautarie, rock, muzica de petrecere, voie buna, parti de muzica clasica. In concertul De Ras si Panarama – DE LA ZAVAIDOC LA QUEEN, Vali Craciunescu va canta cu acordeonul, pianul si vocea, va povesti cu haz intamplari ce l-au marcat, va fi prietenul vostru pentru aproape 2 ore …

Vali Craciuinescu a cantat in decursul vremii in mai multe trupe cum ar fi Karma (folk), Floare Albastra ( rock progresiv), Spitalul de Urgenta ( rock), Blue Sound Chicago ( Blues, soul, rock), a participat la inregistrari si/sau a concertat cu Voltaj, Cargo, Pheonix etc. A jucat in filme, cea mai importanta aparitie fiind in lung metrajul Margot.

Vali Craciunescu este artistul care datorita umorului, stilului personal de abordare a muzicii cu sinceritate si pasiune, cu dragoste, trece rampa si se face usor iubit de public.

Din playlistul concertului , piese din repertoriul Zavaidoc, Dumitru Siminica, Romica Puceanu, Gabi Lunca, Gheorghe Dinica, Dan Spataru, Queen, Metallica, AC DC, Clayderman, Beethoven, Scorpions, Eagles, Frank Sinatra... etc.

Se vor canta piese de pe albumul Shoc - Vali Craciunescu si piese din noul album DE OF SI AOLEU ! SPRITZ MUST GO ON ! ce va fi lansat peste putin timp.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1561162290835463/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 768

Eveniment postat de organizator

broadwaycafe

Adaugat in urma cu 2823 zile, 16 Mar. 2015

Adaugat de cafeneauabroadway

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 45

  • Ai ceva de zis?

    .