poze tavi colen band in broadway legendary constanta

Tavi Colen Band in Broadway&Legendary Constanta

Constanta , Constanta. Vineri 6 Februarie 2015 21:30
Broadway&Legendary, B-dul Mamaia nr.335A(pasarela Sat Vacanta)

Categorii: Muzica si Concerte

Tavi Colen Band concerteaza in Broadway&Legendary Constanta in data de 6 februarie de la ora 21:30. Pret bilet 30 Ron. Rezervari 0733 144544 Broadway&Legendary se afla pe B-dul Mamaia nr.335A, langa pasarela din Satul de Vacanta.

Tavi Colen Band, o trupa de pop-rock nascuta din pasiunea pentru muzica a celor 6 membrii, ofera un recital de calitate de fiecare data cand sunt invitati la un concert .
Nascut la Targu Jiu pe 9 octombrie 1967, Tavi Colen dovedeste inca de mic ca este un artist talentat, fapt ce ii convinge pe parintii sai sa il inscrie la Scoala de Muzica, unde se face repede remarcat de catre profesorul Viorel Garbaciu. Acesta il coopteaza intr-un grup de muzica folk, alaturi de care Tavi participa la finala pe tara a festivalului “Cantarea Romaniei”.

Cantaretul incepe la varsta de 15 ani colaborarea cu trupa Heavy Ton din Targu Jiu, apoi se muta in Bucuresti unde se alatura trupei Transilvania, participand la toate festivalurile importante de muzica rock din tara. In anul 1992 devine solistul trupei Voltaj, iar dupa patru ani infiinteaza trupa Talisman, alaturi de Alin Oprea. Aceasta devine un adevarat fenomen muzical, cei doi artisti sustinand un numar record de concerte si primind numeroase premii pentru munca lor.

In 2007 Tavi Colen hotaraste sa paraseasca formatia Talisman si pune bazele unui nou proiect muzical, Tavi Colen Band, impreuna cu Remus Carteleanu (chitara), Ionut Micu (tobe), Pavel Baciu (bas), Carlos Sanchez (clape) si Emilia Brezeanu (backing vocal).

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/803328809753637/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 625

Eveniment postat de organizator

broadwaycafe

Adaugat in urma cu 2859 zile, 02 Feb. 2015

Adaugat de cafeneauabroadway

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 45

  • Ai ceva de zis?

    .