poze mihai margineanu banda concert aniversar 5 ani music for autism

Mihai Mărgineanu&Banda/Concert Aniversar 5 ani Music for Autism

Constanta , Constanta. Sâmbătă 21 Octombrie 2017 21:30 - Duminică 22 Octombrie 2017
Club Phoneix, Str. Capitan Dobrila Eugeniu 1

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 200/250

concert caritabil Campania "Music for Autism"

Campania "Music for Autism" te invită la aniversarea a 5 ani de realizări, vise împlinite, zâmbete şi lacrimi din partea familiilor, a susţinătorilor sau a cadrelor didactice, care zi de zi sunt alături de aceşti copii. Primul concert din această serie este susţinut de Mihai Mărgineanu şi Banda, în Club Phoenix, 21 octombrie 2017, ora 21.30. Mihai Mărgineanu, a sprijinit campania încă din primii ani, alături de Loredana şi Florin Chilian.
Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.
Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanta şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul viitor al Campaniei " Music for Autism" este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa..

Vino să cânţi alături de Mihai Mărgineanu în Club Phoenix Constanţa : "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila","Jeana","Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci”.

Mihai Mărgineanu, este un cântăreț și compozitor român de muzică folk şi pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1457594794317357/

Pret bilet: 55 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 747

Eveniment postat de organizator

negutu veronica

Adaugat in urma cu 1954 zile, 25 Sep. 2017

Adaugat de veronica.negutu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

  • Ai ceva de zis?

    .