poze concert mircea baniciu

Concert Mircea Baniciu

Constanta , Constanta. Joi 10 Noiembrie 2016
Doors Club

Categorii: Muzica si Concerte

Mircea Baniciu / Concert Aniversar 4 Ani "Music for Autism"

Iubitorii muzicii folk sunt rugati sa nu lipseasca la concertul caritabil sustinut de Mircea Baniciu, joi 10 Noiembrie 2016, orele 20.30, in Club Doors Constanta.
Promitem ca va fi o seara plina de muzica buna, melodii care ne vin in minte la tot pasul, care va vor rapi un zambet, o sa cantati si o sa deveniti melancolici.

Concertul din 10 noiembrie va veni in sprijinul campaniei "Music for Autism", ce are ca scop strangerea de fonduri pentru utilirea Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva "Albatros" din Constanta. Finantarea obtinuta in urma concertului va servi la utilarea unei sali de muzica, cat si la achizitionarea altor materiale necesare in terapiile ce vizeaza integrarea profesionala si sociala. O alta parte a fondurilor stranse se vor directiona catre Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia - ce ofera terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilitati.
Campania "Music for Autism” a debutat in toamna anului 2012, la initiativa unei trupe constantene, sustinuta de Clubul Doors Constanta. Timp de patru ani nume mari din industria autohtona de muzica rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinatie scopul campaniei.
Prin aceasta campanie umanitara, organizatorii si-au propus sa desfasoare o serie de evenimente de exceptie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburari din spectrul autist si dizabilitati asociate.
Scopul campaniei "Music for Autism" este sa se aduca la cunostiinta provocarile intalnite zilnic de copii cu dizabilitati impreuna cu familiile lor.
Rolul acestei campanii este de a educa si sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice alta dizabilitate inseamna - contact si comunicare limitata cu alte persoane si interes foarte restrans”.

Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Biletele pentru concert sunt disponibile - 40 lei.
Rezervari: 0763.661622

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/325218321167376

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 708
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Constanta
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 2745 zile, 31 Oct. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1379

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .