poze  concert adrian naidin ionut micu

Concert Adrian Naidin & Ionut Micu

Constanta , Constanta. Duminică 19 Februarie 2017
Doors Club

Categorii: Muzica si Concerte

Doors Club prezintă duminică, 19 februarie, ora 20,30, spectacolul-concert TARI CA PIATRA – o feerie inconfundabilă a grației muzicale, realizată de doi protagoniști de excepție: Adrian Naidin (voce, violoncel) și Ionuț Micu (percuție).

Prețul unui bilet este 40 de lei. Info și rezervări la tel. 0763 66 16 22.
Biletele se achită în avans, la sediul Doors Club, str. Traian nr. 68A, Constanța. Publicul este așteptat la eveniment în intervalul orar: 19,30 - 20,00.

„Muzica este o aspirație către mântuire, o cerere de iertare a omului față de Dumnezeu și față de copacul tăiat, pentru a fi transformat în instrument muzical. Nu există muzică fără iubire și nu există iubire fără iertare. Sunt sunete pe care nu le pot exprima prin violoncel, pian sau orice alt instrument. Cel mai mare artist este natura, dar deasupra ei este Dumnezeu. Apoi vin oamenii. Noi, artiștii, suntem niște intermediari între teluric și celest.” (Adrian Naidin)

ADRIAN NAIDIN este artist instrumentist, solist vocal, compozitor, un muzician complet, experimental în jazz, inspirat de clasic, plin de forță și har în folclor. A absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduță”, la clasa prof. Gabriela Tudor, care a avut un rol decisiv în formarea lui ca violoncelist, și Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca, Secția Violoncel și Muzică de Cameră. S-a perfecționat cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky. A debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 și 2003, a colaborat cu Teatrul Național București pentru muzică de teatru. Din 2001, este membru al Orchestrei Naționale Radio din București.

IONUȚ MICU (tobe) este un muzician care fascinează cu rafale sălbatice de percuții, fie alături de legendarii Phoenix, fie în proiecte hibride. A început să cânte la vârsta de nouă ani, inițial la Școala Populară de Arte din Constanța, apoi a continuat pe cont propriu, testând și inventând note și sonorități speciale, cu fantezie, har și pasiune. La 11 ani avea prima trupă, de heavy metal, apoi și-a descoperit adevărata vocație: tobele. A fost îndrumat, încă de la vârsta de 14 ani, de Ovidiu Lipan Țăndărică. A cântat inițial în formația Talisman; au urmat Krypton și Compact, până să fie cooptat de trupa pe care o numește „de suflet” – Phoenix (unde a activat până în toamna lui 2013).

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1036903886429844/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1095
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Constanta
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 2641 zile, 04 Ian. 2017

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1380

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Constanta, Constanta. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .