poze expozitia martisorului ecologic in friends and co bar din constanta

Expozitia "Martisorului Ecologic"in Friends and Co. Bar din Constanta

Constanta , Constanta. Vineri 26 Februarie 2010 12:00
Cafe-Bar Friends & Co, str. Decebal, nr 17

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Esti iubitor de autentic si iti place sa protejezi natura? Vrei sa admiri si sa achizitionezi cele mai originale martisoare? Organizatia Neguvernamentala Ecologista Mare Nostrum te invita sa participi la cea de-a sasea editie a expozitiei "Martisorul Ecologic".

Toti iubitorii de frumos si original sunt asteptati vineri, 26 februarie 2010, incepand cu ora 12.00 in Cafe-Bar Friends & Co (Str. Decebal, nr 17 - zona Sala Sporturilor), pentru a putea admira martisoare ecologice, incarcate cu voie buna.

Martisoarele vor fi realizate din materiale naturale, neprelucrate, de catre elevii din cadrul a 15 institutii de invatamant. Elevii vor fi coordonati de cadre didactice. Constantenii care vor participa la eveniment pot achizitiona martisoarele ecologice, realizate cu migala de elevi.

In acest fel, ei vor investi in viitorul ecologic al institutiilor de invatamant. Banii stransi vor fi investiti de institutiile participante in achizitionarea unor materiale ecologice, precum becuri ecologice, hartie reciclata sau cosuri pentru colectarea selectiva a deseurilor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2548
marcel s

Adaugat in urma cu 4724 zile, 23 Feb. 2010

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

  • Ai ceva de zis?

    .