poze conferinta eroii de zi cu zi

Conferinţa "Eroii de zi cu zi"

Constanta , Constanta. Sâmbătă 14 Septembrie 2019 14:30 - Sâmbătă 14 Septembrie 2019
Bd Ferdinand, nr 56

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 60/100

În cadrul evenimentului "Eroii de zi cu zi" vom împărtăşi concluziile proiectului "Instruire de la egal la egal"

Asociaţia pentru Promovarea Egalităţii între Tineri ADAPTO are plăcerea de a vă invita la conferinţa "Eroii de zi cu zi" care va avea loc la Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin"(fostul cinema Republica, din bd. Ferdinand 56) în data de 14 septembrie 2019, începând cu orele 14:30.

Prin acest eveniment dorim să sărbătorim Eroii de zi cu zi, uneori nevăzuţi, dar a căror sprijin, grijă şi dăruire sunt esenţiale pentru cei din jur: părinţi, bunici, asistenţi personali şi sociali, medici, educatori şi profesori, însoţitori, fraţi, surori şi nu numai.

În cadrul evenimentului vom împărtăşi concluziile proiectului "Instruire de la egal la egal", vom socializa, ne vom delecta cu mici momente artistice şi vom descoperi prin joc mai multe informaţii despre proiectele locale sau internaţionale.

Şi pentru că ne dorim să participaţi cu mic cu mare, în paralel vor fi ateliere creative pentru copii, gratuite. În cazul în care doriţi să înscrieţi copii la atelier, vă rugăm să completaţi formularul următor: https://forms.gle/7bRH1KCGbDz4u2LU9 şi să ne menţionaţi vârsta copiilor care vă vor însoţi. Înscrierile se pot face şi la telefon 0723.49.33.68, persoana de contact Raluca Oancea.

Conferinţa "Eroii de zi cu zi" este o iniţiativă a Asociaţiei pentru Promovarea Egalităţii între Tineri ADAPTO şi face parte din activităţile desfăşurate în cadrul proiectului internaţional "Instruire de la egal la egal pentru mămici cu copii speciali" care este finanţat de Uniunea Europeană în cadrul programului Erasmus+, Acţiunea Cheie 2 - Parteneriate strategice pentru educaţia adulţilor.

"Instruire de la egal la egal" este un proiect coordonat de Engeli Olan Bireyler și Aileleri Gelișim Merkezi Derneği din Turcia, alături de 3 parteneri: organizaţia IASIS din Grecia, Zavad ODTIZ din Slovenia şi ADAPTO - Asociaţia pentru Promovarea Egalităţii între Tineri din România.
Proiectul a avut următoarele obiective:
- creșterea capacității rudelor/asistenților adultilor/copiilor cu dizabilități;
- creșterea gradului de conștientizare privind drepturile persoanelor cu handicap, aşa cum au fost declarate de ONU și semnate de toate țările Uniunea Europeană și Turcia;
- educarea/instruirea grupului țintă cu privire la utilizarea tehnologiei pentru a beneficia de serviciile publice;
- creșterea capacității organizaţiilor non-guvernamentale care lucrează direct cu persoanele cu dizabilități și familiile lor în legătură cu tehnicile și metode de educație a adulților;
- susţinerea grupului țintă privind importanța educației în cadrul familiei şi dezvoltarea unor metode care să sprijine nevoile specifice acestui grup.

Date de contact pentru informaţii suplimentare: adapto.evs@gmail.com sau 0723.493.368, persona de contact Raluca Oancea.

Vă aşteptăm!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/238397300369599/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 494

Eveniment postat de organizator

raluca oancea

Adaugat in urma cu 1685 zile, 13 Sep. 2019

Adaugat de Raluca11

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .