poze lansare de carte regaseste ti stralucirea de andrea filip

Lansare de carte: Regaseste-ti Stralucirea de Andrea Filip

Constanta , Constanta. Luni 2 Noiembrie 2015 18:00 - Luni 2 Noiembrie 2015

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte

Cartea are la baza 18 ani de viata dedicati dezvoltarii personale si profesionale, transformati, la un moment dat, intr-o aventura de regasire a spiritului si de intelegere a vietii.

Te invit la Lansarea cartii “Regaseste-ti stralucirea. 77 Practici alese pentru o viață frumoasa, implinire profesională si evoluție spirituala”.

Sper sa iti faca la fel de multa placere sa o citesti si sa aplici practicile, pe cat de multa iubire, deschidere si pasiune am pus in scrierea ei. Cartea are la baza 18 ani de viata dedicati dezvoltarii personale si profesionale, transformati, la un moment dat, intr-o aventura de regasire a spiritului si de intelegere a vietii. De aceea dedic aceasta carte sufletelor care cauta Adevarul despre ele si viata, pornind de la speranta si dorinta ca toti sa traim Raiul si pe Pamant.

„Este o carte pentru care am lasat deoparte toate deadline-urile si pe care am parcurs-o pe nerasuflate, nu (doar) pentru cuvintele din ea, cat pentru energia si vibratia degajate. Multumesc Andrea pentru o lectura in-sufletita.” Simina

“Regaseste-ti stralucirea” cuprinde 7 capitole principale ale caror titluri sunt relevante si indicatoare pentru continutul sau:

Jocul vietii
Abundenta materiala
Dezvoltare personala
Ingrijirea corpului si a mintii
Relatii armonioase
Esti ceea ce cauti sa devii
Evolutie spirituala
Cartea este deopotriva pragmatica si idealista. Adreseaza corpul, mintea si sufletul pentru ca ele sunt indisolubile in aceasta experienta umana. Intelegerea, ingrijirea si dezvoltarea lor armonioasa constituie obiectul cartii. Toate practicile sunt descrise simplu si la obiect, pentru a le face imediat aplicabile, fiind utile pentru orice varsta.

“[...] sa o puneti in poseta, asa am facut eu, si sa o luati oriunde mergeti: la job, in vacanta, pe plaja etc. [...] cand sunteti intr-un moment mai provocator din viata sau aveti vreo intrebare existentiala deschideti aceasta carte. Va garantez ca va veni si pacea si raspunsul. Vorbesc din experienta: testat, verificat.” Ecaterina

2 in 1 :) Seminar si Lansare de carte

In Bucuresti lansarea are loc odata cu seminarul 7 Practici alese, pentru Evolutia Sufletului.

Vom adresa intrebarile: Cine sunt? si Incotro ma indrept?. In acest demers vom explora invatarurile marilor maestrii care ne-au lasat informatii, tehnici si insasi constiinta lor pentru a ne fi calauze in calatoria sufletului pe Pamant. Ne vom relaxa in starea naturala a iubirii si linistei, ne vom deschide catre darurile subtile ale intelegerii, si vom pleca eliberati de bagaje emotionale irelevante.

Intentia este sa petrecem o seara … altfel. Spontana, vesela, inspiranta, in care cuvantul cheie sa fie: Revelatie. Imi doresc toti sa primim, la nivel energetic si informational, lucruri utile in evolutia spirituala, claritatea in privinta directiei precum si a pasului urmator natural de facut.

Este un eveniment de trei ori special si drag pentru mine intrucat:

1. tematica serii este preferata mea: Divinitatea si reconectarea cu sentimentul de uimire in fata splendorii Creatiei, puterii si intelepciunii Creatorului si bucuria de a ne reaminti ca Suntem parte din si expresie a Sa.

2. acesta completeaza seria de 7 seminarii numite generic 7 practici alese, inceputa in aprilie 2014 si care a cuprins recomandari utile pentru: abundenta, relatii, emotii, iubire, comunicare, intuitie. Totodata deschide calea catre o noua serie de seminarii, despre care va vom informa in curand.

3. la finalul seminarului lansez in mod “oficial” prima mea carte: Regaseste-ti stralucirea. 77 practici alese pentru o viata frumoasa, implinire profesionala si evolutie spirituala.

Trebuie sa recunosc ca astept cu emotie si incantare aceasta zi. Sper ca aceasta carte pe care am scris-o cu mult drag si dedicare sa va faca placere si sa va fie de ajutor.

Evenimentul va fi intre orele 18:00 – 20:45, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms sala Roma – Calea Rahovei 198A, Bucuresti.

Cu prietenie,

Andrea

Mai multe detalii: http://andreafilip.com/eveniment/lansare-de-carte-regaseste-ti-stralucirea-constanta-2-noiembrie-2015

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 689

Eveniment postat de organizator

andrea filip

Adaugat in urma cu 3081 zile, 22 Oct. 2015

Adaugat de AndreaFilip

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Constanta, Constanta. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .