poze constanta 17 martie 2019 sesiune de respiratie constienta

Constanta,17 Martie 2019- Sesiune de Respiratie Constienta

Constanta , Constanta. Duminică 17 Martie 2019 10:00
Str. Jiului,nr.3,Constanta

Categorii: Alte Evenimente

CONSTANȚA, 17 MARTIE 2019 - SESIUNE DE RESPIRAŢIE CONŞTIENTĂ “ANOTIMPURILE RESPIRAȚIE

Evenimentele universale sunt ciclice. Fie că vorbim de precesiunea echinocțiilor, anotimpuri, ciclurile lunare sau regenerarea celulară, ne confruntăm cu aceleași energii ale renașterii și perimării, reproduse în mod holografic sub diferite ordine de mărime. Ele guvernează toate lumile dimensionale și toate aspectele realității. La scara existenței umane, au generat marea dramă legată de sfârșituri și moarte, cu tot cortegiul de spaime aferente. Deși toate aceste procese sunt firești, reprezentând cicluri neîntrerupte de refacere și reîmprospătare, privite prin lentilele omenești ale fricii de moarte, par a fi mai grave și mai dramatice decât explozia unei supernove. Mai simplu spus, de-a lungul mileniilor, am fost programați cu frica de sfârșituri, paradigmă ce hrănește acum o profitabilă industrie a siguranței, începând de la aspirină și terminând cu armele nucleare.
Am vorbit mereu despre respirație ca despre o oglindă fidelă a realității noastre interioare. În funcție de postură, nivelul energetic, încărcarea emoțională și mentală, starea sistemului nostru viu este mereu convertită în tipare de respirație specifice. Dacă am fi mai prezenți în recunoașterea acestor tipare și ne-am deprinde în arta de a le descifra, am putea ca într-o primă fază să devenim măcar mai conștienți de calitatea vieții pe care o trăim. Extinzând această muncă de observare la una de influențare intențională a modelelor de respirație, putem ajunge în final să dobândim arta de a ne modela destinul.



Nu este întâmplător faptul că respirația este un proces fiziologic unic prin care ne putem influența activitatea sistemului nervos autonom. Astfel, încă de la început, Creatorul a pus în mâinile noastre un instrument cu ajutorul căruia să putem pătrunde într-o zonă restrictivă a psihicului nostru: subconștientul. Era puțin probabil ca un corp atât de frumos, complex și desăvârșit, cum este cel omenesc, să nu fi fost înzestrat cu o ”armă secretă”, prin care omul să se poată ridica deasupra condiționărilor planului material și fricii de extincție. Respirația este un vehicul holografic, un ascensor cu care putem transporta conștiența la toate nivelurile realității, dinspre cele manifeste până către planurile subtile. Respirația, dacă este ghidată corespunzător, poate atinge cele mai ascunse tipare subconștiente subminante, inclusiv cele legate de interpretarea greșită a procesului morții.
Ca tot ceea ce dispare și se recreează la scară cosmică, la scară umană viața este supusă ciclurilor renașterii. Ne renaștem în familii, în carieră, financiar, în relații. Ne renaștem spiritual. Și tot de atâtea ori murim spre a fi din nou recreați. Totul este atât de firesc în univers și totuși noi, oamenii, ne agățăm atât de strâns de momentele când suntem pe val, provocându-ne singuri suferință și neglijând beneficiile perimării și regenerării inerente oricărui proces de creație.
Sesiunea “Anotimpurile Respirației” își propune să conducă conștiența într-o zonă extrem de fertilă a subconștientului uman, cea în care sunt depozitate credințele limitative legate de viață, moarte și renaștere. Este o fertilitate care, din starea latentă în care se află, copleșită de tiparele arhaice de supraviețuire și frica de sfârșituri, este recunoscută și eliberată prin respirație spre a-și asuma rolul pentru care de la început a fost creată, să genereze viață, bucurie și evoluție. Punctate sumar, beneficiile sesiunii sunt:
• Alinierea vieții la ritmurile universale;
• Revizuirea tiparelor de gândire legate de succes și eșec;
• Atragerea sincronicităților prin cultivarea unei percepții extinse asupra ritmurilor de creștere și descreștere;
• Recunoașterea conștientă a direcțiilor în care se mișcă energia în diverse planuri ale existenței și a momentelor propice acțiunii și non-acțiunii;
• Cultivarea sentimentului de siguranță în toate planurile vieții prin recunoașterea rolului fertil ale etapelor de staționare și descompunere;
• Înțelegerea profundă a rolului creativ al polarităților;
• Curățarea corpului emoțiilor de neliniștile legate de supraviețuire.
Sesiunea, susţinută de Adrian Constantinescu, va avea loc la Constanța,Str. Jiului,nr.3, duminică 17 martie 2019, între orele 10.00 – 13.00.
Pentru partea practică, este necesar ca participanții să își aducă cu ei o saltea (izopren) și/sau o păturică.
Investiţie: 100 lei.
Înscrieri: Claudia Fulea – Tel: 0723268094 / E-mail: claudia.fulea@joyteam.ro
Elena Dode – Tel: 0731738349 / E-mail: elena.dode@joyteam.ro
Detalii despre curs:
Adrian Constantinescu - Tel: 0733245271 / E-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 564
Cuvinte cheie: Constanta

Eveniment postat de organizator

dode elena

Adaugat in urma cu 1911 zile, 25 Ian. 2019

Adaugat de JOY Team

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .