poze constanta 15 martie 2019 sesiune de respiratie constienta

Constanta, 15 Martie 2019- Sesiune de respiratie constienta

Constanta , Constanta. Vineri 15 Martie 2019 18:30
Str.Jiului,nr.3,Constanta

Categorii: Alte Evenimente

Constanta, 15 Martie 2019- Sesiune de respiratie constienta

CONSTANȚA, 15 MARTIE 2019 - SESIUNE DE RESPIRAŢIE CONŞTIENTĂ
“ÎNTOARCEREA ACASĂ”

Inițierea în arta respirației reprezintă asimilarea modului în care putem aduce în corp mai multă sănătate, conștiență și capacitate de creație. Respirația este unul dintre aspectele cele mai importante ale universului holografic, ce vizează sistemele vii care respiră aer. În universul fizic, trăim în coordonate spațio-temporale. De-a lungul existenței, explorăm dimensiuni spațiale ale mediului înconjurător și primim impactul emoțional și mental al acestora până la nivelul ADN-ului. Totodată, ritmurile timpului creează factori de presiune cu impact specific. Ele afectează părți și sisteme ale corpului nostru. Există apoi dimensiunile non-fizice, ale corpurilor subtile și conștiința, ca substanță și factor integrator al tuturor.
Respirând, ne situăm la confluența unor energii și dimensiuni de care arareori suntem conștienți. Conștientizarea respirației ne face martori la desfășurarea unor tipare holografice pe diverse paliere ale ființei, a căror decriptare ne conduce la o mai profundă cunoaștere de sine. La modul pasiv, tiparele de respirație, caracterizate prin amplitudine, viteză și ritm, reflectă în permanență starea oricări sistem viu la toate nivelurile, fizic, energetic, emoțional și mental. Conștientizarea acestor tipare ne pune în contact cu ceea ce suntem cu adevărat în fiecare clipă. Fără acest prim pas, nu putem pune un fundament real niciunei intenții realiste de depășire a propriilor limite și de expandare a geniului interior. Tiparele în care respirăm ne reflectă ceea ce am reușit să devenim până în prezent, iar fară înțelegerea acestui istoric, cu greu putem vorbi despre viitor.

Pe lângă caracterul reflexiv al respirației, ce implică decodificarera tiparelor respiratorii printr-un proces de observare-conștientizare, mai este și acela modelator, de instrument prin intermediul căruia, în același mod holografic, dar de această dată activ, putem construi o realitate nouă. Conștientizarea modului în care respirația ne reflectă tiparele de comportament ajunge să ne facă mai lucizi în legătură cu ceea ce putem schimba pentru a ne conecta la un orizont de posibilități mai bogat. În mod fractal, putem construi în interior, folosind tipare de respirație creative, „clona” realității pe care vrem să o manifestăm în afară. Cu alte cuvinte, este vorba de o replică miniaturizată, germenele interior care dă naștere realității similare pe un plan al vieții pe care, în mod iluzoriu, avem obiceiul să-l numim exterior.
În ultimă instanță, conștientizarea respirației este și o chestiune de responsabilitate față de întreg. A fi conștienți de starea în care respirăm ne determină să fim mai responsabili față de energiile pe care le multiplicăm în câmpul cuantic. Suntem ceea ce respirăm. A cunoaște acest lucru înseamnă a deveni mai conștienți de energiile pe care le întoarcem universului și cu care infuzăm întreaga viață, la nivel individual și colectiv.
Beneficiile respirației conștiente sunt infinte, așa cum geometria respirației este o sursă inepuizabilă de creativitate. Totuși, cele mai importante avantaje pe care le aduce sesiunea “Întoarcerea Acasă”, pot fi descrise ca fiind:
• Aducerea în corp a unui aflux energetic sporit, util pentru identificarea blocajelor și sporirea gradului de sănătate a întregului sistem viu, pe toate nivelurile, fizic, emoțional și mental;
• Curățarea energetică, emoțională și decondiționarea mentală;
• Creșterea încrederii în puterea de expandare a propriilor limite;
• Creșterea capacității de centrare și aducere în momentul prezent;
• Depășirea cu mai multă ușurință a momentelor dificile și creșterea gradului de adaptabilitate la diferite ritmuri și provocări ale vieții;
• Raportarea mai responsabilă la tot ceea ce înseamnă viață și la conștiința întregului;
• Accesul la resursele interioare, “holografice”, ale creației;
• Longevitate sporită.
Sesiunea, susţinută de Adrian Constantinescu, va avea loc la Constanța, vineri 15 martie 2019, între orele 18.30 – 21.30.
Loc de intalnire : Str. Jiului,nr.3, Constanta.
Pentru partea practică, este necesar ca participanții să își aducă cu ei o saltea (izopren) și/sau o păturică.
Investiţie: 100 lei.
Înscrieri: Claudia Fulea – Tel: 0723268094 / E-mail: claudia.fulea@joyteam.ro
Elena Dode – Tel: 0731738349 / E-mail: elena.dode@joyteam.ro
Detalii despre curs:
Adrian Constantinescu - Tel: 0733245271 / E-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 496

Eveniment postat de organizator

dode elena

Adaugat in urma cu 1889 zile, 25 Ian. 2019

Adaugat de JOY Team

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Constanta, Constanta. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .