poze atelier de pictura pe traistu e

Atelier de pictură pe trăistuțe

Constanta , Constanta. Sâmbătă 8 Iulie 2017 10:00 - Sâmbătă 8 Iulie 2017
Helen Doron English Constanța Sud, str. Ștefan cel Mare nr. 128A

Categorii: Alte Evenimente

curs de design textil

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/), împreună cu Andreea Bâscă și al ei drag proiect, Wonderland – obiecte cu design de poveste, invită mamele din Constanța să dea viață trăistuțelor prin pictură. Cursul se va desfășura sâmbătă, 8 iulie, între orele 10:00 – 12:00, la sediul Helen Doron English Constanța Sud, Str. Ștefan cel Mare, nr. 128A.
Cursul își propune ca participantele să se pregătească pentru vară într-un mod distractiv, şi anume,să picteze sacoşe/trăistuţe din bumbac, pe care să le decoreze şi să le personalizeze în funcţie de preferinţe.
Costul cursului este de 60 lei, cu trăistuțele și toate materialele încluse în preț iar înscrierile se fac la adresa olivia.grigore@wahm.ro.
Despre trainer:
Am urmat cursurile Facultății de Arhitectură de interior, Secția Mobilier și Decorațiuni, din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” și a lucrat câțiva ani ca și consultant în design la o firmă de mobilă la comandă. Pasiunile ei sunt designul interior, recondiționarea și reconversia mobilierului, pictura, dar și cusutul și brodatul. Îi place sa lucreze cu diverse materiale, în special cu lemn și derivate din lemn și materiale textile cu texturi diverse. Pagina ei este https://www.facebook.com/Wonderland.obiecte.cu.design.de.poveste/
Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1165198336959701/

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 660
Cuvinte cheie: Constanta

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 2458 zile, 06 Iul. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Constanta, Constanta. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .