poze deschiderea centrului de studiu si divertisment start
poze deschiderea centrului de studiu si divertisment start poze deschiderea centrului de studiu si divertisment start poze deschiderea centrului de studiu si divertisment start

DESCHIDEREA Centrului de Studiu si Divertisment START

Constanta , Constanta. Luni 6 Februarie 2012 10:00
Dumitru Teodor Lemnea Nr. 4

Categorii: Alte Evenimente , Jocuri si Concursuri , Inaugurari

Numar min/max participanti: 1/50

DESCHIDEREA Centrului de Studiu si Divertisment START

Va invitam la deschiderea Centrului de Studiu si Divertisment START, unde va asteptam cu o multime de servicii educationale si de petrecere a timpului liber. MEDITATII la orice materie (cls. I-XII), PROGRAM PREGATIRE LECTII, LIMBI STRAINE (Engleza, Franceza, Italiana, Germana), CLUBURI de lectura, jurnalism, teatru, muzica, dans, CLUBUL MATEMATICIENILOR si al MICILOR SCRIITORI, cursuri PREGATIRE BAC si TESTE NATIONALE, diferite MODULE: Bune Maniere, Isoria Muzicii Contemporane, Actorie, Desen.
WORKSHOP-uri pentru dezvoltarea relatiilor parinti-copii, spectacole de teatru pentru cei mici si bunici, CURSURI PENTRU PARINTI, Clubul PARINTILOR, Consultanta psiho-pedagogica pentru copiii cu probleme la scoala, ATELIERE de weekend, pe diferite teme, cu diplome de participare si premii surpriza: ATELIER DE CREATIE ARTISTICA SI LITERARA PENTRU COPII, ATELIER DE LIMBA ITALIANA SI SPANIOLA, ATELIER - CE VREAU SA MA FAC CAND VOI FI MARE?, ATELIER DE JURNALISM PENTRU ADOLESCENTI si multe altele. La deschidere, pe cei mici ii intampinam cu un concurs de desen, iar pe cei mari, cu unul de poezie. Inscrierea este gratuita, iar castigatorul va primi un premiu surpriza.
E timpul sa spui START dezvoltarii tale personale!

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/CentruldestudiusidivertismentSTART

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2032

Eveniment postat de organizator

Adaugat in urma cu 4014 zile, 02 Feb. 2012

Adaugat de startcsd

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .