poze zilele recoltei cernavoda

ZILELE RECOLTEI CERNAVODA

Constanta , Cernavoda. Joi 13 Octombrie 2016 10:00 - Duminică 16 Octombrie 2016
CENTRUL PIETONAL CERNAVODA

Categorii: Targuri , Muzica si Concerte , Festivaluri

Numar min/max participanti: 100/200

ZILELE RECOLTEI CERNAVODA, CENTRUL PIETONAL,13-16 OCTOMBRIE 2016 CERNAVODA

Din 13 pana in 16 Octombrie, centrul orasului Cernavoda gazduieste o sarbatoare importanta dedicata toamnei numita ZILELE RECOLTEI .Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei orasului Cernavoda, a Consiliului Local si a Casei de Cultura ^I.D.Chirescu^.

La editia din toamna a acestui an, festivalul ZILELE RECOLTEI are placeara sa va invite la CEL MAI DELICIOS SI GUSTOS eveniment din Cernavoda timp de 4 zile, unde vor participa zeci de producatori sositi din toate colturile tarii cu tot felul de bunatati: AFUMATURI SI BRANZETURI TRADITIONALE, DULCIURI DE CASA,PLACINTE DUPA RETETE INEDITE,CLATITE URIASE,COZONACI SECUIESTI.
Totodata vor fi prezente si standuri cu :COSTUME POPULARE,OBIECTE DE DECOR si CULT ,PODOABE ARTIZANALE si BIJUTERII HANDMADE

Surpriza festivalului venita tocmai din SIBIU , va fi TERASA CU TRADITII SIBIENE care VA V-A SURPINDE CU CIOLAN SI PUI INTREGI LA PROTAP, MICI URIASI,PASTRAMA ZEMOASA,COSTE DE PORC TRASE IN BERE,CARNATI AFUMATI,FRIGARUI ASORTATE TOATE PREGATITE LA JAR si SARMALE GUSTOASE....A LA BUNICA!

Bineinteles ca la acest Festival nu va lipsi atractia principala a anotimpului recoltei - traditionalul VIN FIERT cu scortisoara si portocala ,din care pot degusta toti cei prezenti.

SEARA de SEARA atmosfera si voia buna va fi întreținută de: MIHAI TRAISTARIU,ALIN TALISMAN si STEFANIA RARES.Va vor incanta si alti interpreţi de muzică populară SURPRIZA consacrati, care vor evolua pe scena special amenajată pentru dumneavoastra.

Va asteptam in numar cat mai mare la voie buna si distractie!

PENTRU INSCRIERI NE PUTETI CONTACTA LA 0748895533

Mai multe detalii: http://www.primaria-cernavoda.ro/machete/Macheta2.aspx?machetaID=2&paginaID=64&detaliuID=107&lang=ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1866
stinga

Adaugat in urma cu 2728 zile, 09 Oct. 2016

Adaugat de RALUCA ANGELA

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

  • Ai ceva de zis?

    .