poze campionat local de carcassonne la cluj napoca

Campionat local de Carcassonne la Cluj-Napoca

Cluj , Polus Center. Sâmbătă 6 Aprilie 2013 14:00 - Sâmbătă 6 Aprilie 2013

Categorii: Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 8/40

Etapa locala a Campionatului de Carcassonne la Cluj-Napoca din 6 aprilie 2013

În data de 6 aprilie, 2013 www.cutia.ro vă provoacă din nou să luați parte la Campionatul local de Carcassonne din Cluj-Napoca. Acesta va avea loc la Polus Center în cadrul evenimentului Hobby Weekend începând cu ora 14:00.
Carcassonne este un joc de dezvoltare teritorială, inspirat după modelul orașului Carcassonne din sudul Franței, celebru pentru fortificațiile sale romane și medievale. Este un joc ingenios, în care inventivitatea şi perspicacitatea jucătorilor este pusă la încercare. Aceștia trebuie să construiască cu ajutorul bucăților de hartă, o întreagă reţea de oraşe, drumuri, câmpii şi mănăstiri. Fiecare jucător are la dispoziţie 7 supuşi (pioni) care pot fi plasaţi cu rol de tâlhari, cavaleri, ţărani sau călugări, în aşa fel încât să aducă cât mai multe puncte. Un cavaler orăşean poate aduce mai multe puncte decât un ţăran de la ţară, s-ar putea să ne gândim noi orăşenii. Dar oare este aşa? Dezvoltarea regiunii se află în mâinile jucătorilor iar cheia succesului este folosirea ingenioasă a supușilor și strategia folosită!
Competiția din Polus Center face parte din Campionatului Naţional de Carcassonne a cărui organizator principal este cutia.ro. Campionatul este organizat anual ajungând în 2013 la cea de-a VII-a ediţie. Pe parcursul anilor competiţia s-a extins de la Cluj şi în alte oraşe mari din țară, tabăra de fani al jocului crescând exponenţial, anul acesta se vor organiza mai multe etape locale de concurs până la finalul lunii iunie.

Persoana care câştigă finala, va reprezenta România la Campionatul Mondial de Carcassonne. Ce înseamnă acest lucru? Pe lângă presiunea cea mare că toţi pasionaţii jocului din ţară îi ţin pumni şi aşteaptă să devină campionul mondial de Carcassonne, va avea asigurat un drum gratis la Târgul de Jocuri din Essen (Germania), un fel de Mecca pentru pasionaţii jocurilor de societate și în plus, îi va fi asigurată cazarea şi intrarea la târg.
Fie sunteţi experţi sau aţi jucat numai de câteva ori Carcassonne, cu toţii sunteţi aşteptaţi să vă înscrieţi la etapa locală de concurs şi să dovediţi că sunteţi cei mai buni. 25% dintre participanţi merg mai departe la finală, deci aveţi toate şansele să fiţi printre câştigători!
E timpul să începeți antrenamentul şi să nu pierdeți etapa locală din Cluj.
Puteți solicita detalii despre campionat şi să vă înscrieți prin e-mail campionat@jocul-carcassonne.ro sau prin telefon la nr. 0756054379

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/cutia.ro

Comenteaza pe Facebook
gazdac ioana

Adaugat in urma cu 4014 zile, 02 Apr. 2013

Adaugat de Gazdac5742

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .