poze cupa presei la gatit

Cupa presei la gatit

Cluj , Marisel. Sâmbătă 17 Octombrie 2009 10:00

Categorii: Alte Evenimente

Comuna clujeana Marisel va capata un miros delicios in weekendul urmator, atunci cand va fi organizata, in premiera, Cupa Presei la Gatit

Jurnalistii din Cluj, sunt asteptati sambata, 17 oct, pe platoul Casei de Cultura a Studentilor.
De acolo ii va prelua un microbuz, care ii va transporta pana la Marisel, acolo unde prima activitate a presei va fi o vizita la centrala electrica si un briefing in care vor fi degustate produse culinare traditionale.
Odata facuta "incalzirea", se va trece la concursul propriu-zis. Prima proba va fi aprinderea focului, dupa care fiecare va trebui sa se descurce cu friptul frigaruilor, cu facutul balmosului si a cartofilor copti. A treia proba este una de creativitate culinara si totul se va termina cu un concurs de calarie, pentru ca participantii sa isi controleze silueta dupa o zi in care mancarea a fost vedeta numarul unu. Spre seara vor avea loc festivitatea de premiere si un foc de tabara care va pune punct concursului. Intregul eveniment a fost gandit pentru a sustine proiectul de dezvoltare turistica durabila a zonei si este organizat de Asociatia Pelaghia, in parteneriat cu Primaria Marisel. De asemenea, printre parteneri se mai numara si Romania libera-Editia de Transilvania, precum si 24 FUN, Tribuna Economica, NCN, Foaia Transilvana, Radio Transilvania si Clujtoday.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 718
Cuvinte cheie: Marisel
ale

Adaugat in urma cu 5369 zile, 11 Oct. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

  • Ai ceva de zis?

    .