poze  targul de turism touristica

Târgul de Turism Touristica

Cluj , Floresti. Vineri 22 Martie 2013 10:00 - Duminică 24 Martie 2013

Categorii: Targuri

Târgul de Turism Touristica

Primăvara a sosit, iar gândul deja ne zboară la o vacanță relaxantă pe o plajă însorită, sau de ce nu, o croazieră de neuitat. Vă așteptăm la Polus Center să vă pregătiți planurile de vacanță la cea de-a 8 -a ediție a Târgului de Turism Touristica.

Cel mai important eveniment de profil din afara capitalei, revine la Polus Center, între 22 și 24 martie 2013. Ediția de anul acesta reunește peste 60 de expozanți: agenții de turism, reprezentanțe turistice, hoteluri și publicații de profil, ce au pregătit o gamă largă de oferte turistice menite să satisfacă și cele mai exigente preferințe.

Vă așteaptă diverse destinații de vară atât din România cât şi din străinătate, destinaţii exotice, croaziere, city-break-uri, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural şi de business cu reduceri aplicate în cadrul târgului cu până la 35 %.

În plus, puteți opta pentru o vacanță tailor made ce este croită exact pe măsura dorințelor și a bugetului dumneavoastră.

Evenimentul se va desfășura în zona de food-court a centrului comercial. Mai multe informații despre programul evenimentului puteți găsi pe www.touristica.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 623
vivo cluj napoca

Adaugat in urma cu 4055 zile, 13 Mar. 2013

Adaugat de VIVO! Cluj-Napoca

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 265

  • Ai ceva de zis?

    .