poze boom party mania polus center cluj

Boom Party Mania@Polus Center Cluj

Cluj , Floresti. Sâmbătă 24 Aprilie 2010 16:00
str.Avram Iancu nr. 492-500

Categorii: Jocuri si Concursuri

Copiii vor fi din nou răsfăţaţi la Polus Center, sâmbătă, 24 aprilie, începând cu ora 16.00. Echipa Boom Party Club vine la Polus pentru a le arăta micuţilor ce înseamnă distracţia în stilul Boom Party. Timp de 4 ore copiii vor trebui să deseneze o scenetă din povestea preferată, să modeleze baloane, să cânte, să răspundă la întrebări de cultură generală şi să se întreacă în diferite competiţii. Mai mult toţi copiii vor putea participa la o tombolă în cadrul căreia vor putea câştiga o petrecere de vis şi multe alte premii surpriză.

De la ora 16.30 copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 8 ani se vor putea înscrie pentru concursul „Lumea Poveştilor” în cadrul căruia vor trebui să deseneze o scenă din povestea preferată. De la ora 17.00 micuţii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 13 ani se vor putea înscrie la „Balonul Buclucaş”, o activitate în care fiecare copil va primi un balon pe care va trebui să îl modeleze conform instrucţiunilor primite, astfel încât, la final, să obţină un căţeluş. La ora 17.45 copiii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 5 ani vor lua startul în cadrul concursului „Pinguinul” unde vor trebui să parcurgă cât mai rapid distanţa dintre linia de start şi cea de sosire, ţinând între genunchi un balon. La 18.10 se va da tonul concursului de karaoke „Cântă cu Hannah Montana”, unde copiii cu vârsta între 9 şi 13 ani vor arăta că pot interpreta fără probleme o melodie a lui Hannah Montana.
„Lumea indienilor”, concurs de cultură generală în cadrul căruia copiii trebuie să răspundă la întrebări despre lumea amerindienilor, va începe la ora 18.45 şi se va adresa copiilor cu vârsta între 8 şi 12 ani.

La ora 19.30 va avea loc marea extragere a tombolei „Boom Party Mania”. La tombolă pot participa toţi copiii cu vârsta între 2 şi 13 ani pentru care s-a completat şi depus în urnă biletul de tombolă. Biletele de tombolă se primesc la intrarea în zona de desfăşurare a evenimentului doar în data de
24 .04.2010, între orele 16.00 şi 19.25. Premierea câştigătorilor va avea loc la ora 19.45.

Mai multe detalii: http://www.poluscentercluj.ro

Pret bilet: Gratuit

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2315

Eveniment postat de organizator

vivo cluj napoca

Adaugat in urma cu 5127 zile, 22 Apr. 2010

Adaugat de VIVO! Cluj-Napoca

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 265

  • Ai ceva de zis?

    .