poze targul ofertelor scolare extrascolare si de timp liber edu fair

Targul ofertelor scolare, extrascolare si de timp liber EDU Fair

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 27 Mai 2011 10:00 - Duminică 29 Mai 2011
Iulius Mall

Categorii: Targuri

Targ aflat la prima editie

Fundatia Parinti Clujeni (www.parinticlujeni.ro) organizeaza in perioada 27-29 mai 2011, intre orele 10.00-22.00, in centrul comercial Iulius Mall, editia I a targului ofertelor scolare, extrascolare si de timp liber EDU FAIR.

Obiectivele EDU FAIR sunt sa promoveze ofertele culturale, extrascolare, sportive, afterschool-uri, party cluburi catre comunitatea parintilor clujeni, realizarea unor activitati interactive pentru copii si parinti, facilitarea accesului direct la servicii a parintilor clujeni si a copiilor; crearea unui eveniment de tip charity care sa asigure finantare proiectului caritabil: Zambet de copil.

Doneaza pentru modernizarea Spitalului de Copii Cluj.

Participantii la EDU FAIR: Scoala si Gradinita Internationala Spectrum, Cresa si Gradinita Bethania, Boom Boom Party Club, jucariieducationale.ro, Caravana Veseliei, Gradinita si Cresa Teddy Bear, T Dance, Alunga Plictiseala, Fastrackids, Note Mari.ro vor desfasura o serie de activitati interactive, pe tot parcusul targului,iar parintii si copiii pot face donatii individuale, in cutia lui Ghiozdanila.

Taxa de participare la EDU FAIR. - Targul ofertelor scolare, extrascolare si de timp liber. Targ caritabil, in valoare de 550 lei (3 zile), 275 lei (2 zile), 185 lei (1 zi), va fi donata de catre toti expozantii pentru proiectul caritabil: Zambet de copil.

Doneaza pentru modernizarea Spitalului de Copii Cluj. Copiii si parintii vor invata dansuri de societate, dansuri latino, vineri (ora 16.00-18.00) si duminica (ora 16.00-18.00).

Fundatia Parinti Clujeni Misiunea Fundatiei Parinti Clujeni este aceea de a coagula si cataliza interesele tuturor parintilor din judetul Cluj, interese legate de o viata mai buna pentru copiii si familiile lor; fundatia va functiona ca suport pentru reprezentarea acestora si va tine cont de specificul zonal al manifestarii lor si al solutiilor propuse. Fundatia Parinti Clujeni va promova valorile ca: responsabilitate, comunicare, implicare personala, munca, bucuria de a trai si respect fata de oamenii de langa noi.

Mai multe detalii: http://cluj.24fun.ro/evenimente/edu_fair-20786.html

Comenteaza pe Facebook
monica

Adaugat in urma cu 4216 zile, 26 Mai. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
crazy for you editia iii a

Crazy for you - editia III-a

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Decembrie 2022
spiridu ii magici

Spiridușii Magici

Cluj, Cluj-Napoca. 10 Dec 2022 - 10 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .