poze targul jobshop 2014 la cluj napoca

Targul JobShop 2014 la Cluj Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 30 Martie 2014 - Joi 3 Aprilie 2014

Categorii: Targuri

Targul de locuri de munca va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Npoca

În perioada 30 martie­ – 3 aprilie organizația studențească BEST Cluj­ Napoca organizează la Casa de Cultură a Studenților cea de a XX-­a ediție JobShop®, cel mai important eveniment de carieră adresat studenților Universității Tehnice și nu numai.

Scopul principal al evenimentului este de a oferi studenţilor şi absolvenţilor cunostinţele şi informaţia necesare startului în carieră, iar companiilor oportunitatea de a angaja tineri specialişti, astfel păstrând valoarea intelectuală la nivel local şi impulsionând mediul de afaceri clujean.

JobShop® debutează duminică, 30 martie, prin prezentarea “Cum să ajungi intern la o companie de succes?”, susținută de Sebastian Crișan, fost intern la Facebook și Microsoft. Ziua continuă cu un Workshop de CVuri, menit să îi învețe pe studenți cum să­și pună în evidență cunoștințele și aptitudinile în fața reprezentanților companiilor pe care îi vor întâlni în zilele următoare, urmând ca marți, JCI să susțină un workshop intitulat “Recrutat.Selectat.Angajat!” care are scopul de a­i învața pe studenți cum să se prezinte la interviu.

Zile de stand

Luni și marți companiile participante își vor deschide standurile către studenți și vor prezenta oferta legată de practică, internshipuri și joburi. JobShop® reunește anul acesta 25 de companii din domenii tehnice diverse, cum ar fi inginerie electrică, construcții, IT, construcții de mașini, servicii petroliere și altele.

Prezentări, vizite de companii și ateliere tehnice

Pentru a cunoaște o companie, un fluturaș și o scurtă discuție cu un reprezentant al acesteia de multe ori nu sunt suficiente. JobShop® oferă studenților posibilitatea de a interacționa îndeaproape cu companiile prin prezentările Fortech, National Instruments, Betfair, Schlumberger și Emerson, vizite la companiile HP Software, ISDC și Steelcase și workshopuri oferite de Tenaris și Betfair.

Interviuri
În zilele de miercuri și joi, Schlumberger cel mai mare furnizor global de servicii pentru industria de petrol şi gaze, oferă studenților universității tehnice posibilitatea de a participa la un interviu în urma căruia pot obține un job sau internship în străinătate.

BACo ­ BEST, Academics and Companies

BACo este un eveniment special în cadrul căruia reprezentanți ai Universității Tehnice, ai companiilor și ai studenților se reunesc pentru discuții de ordin academic.

CoolJobs ­ Cariere de Succes

În cadrul acestei secțiuni persoane importante din diverse domenii vor veni în fața studenților pentru a le vorbi despre parcursul lor în carieră și provocările pe care le cere jobul mult dorit. Prezentările vor avea loc miercuri în a doua jumătate a zilei.

Grupul Local BEST Cluj­Napoca, creat în 1995, este o organizație nonguvernamentală și nonprofit, formată din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice. La nivel internațional, BEST (Board of European Students of Technology) există în 33 de țări și 96 de universități, având peste 3300 de membri activi în toată Europa și 1.300.000 de studenți atinși prin acțiunile sale.

Mai multe detalii: http://www.clujlife.com/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3660 zile, 22 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .