poze a xii a editie a targului de carte gaudeamus

A XII-a editie a Targului de Carte GAUDEAMUS

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 13 Aprilie 2011 12:00 - Duminică 17 Aprilie 2011
Piata Unirii

Categorii: Targuri

Sarbatoarea Cartii si a Lecturii isi deschide portile la Cluj!

Fiind cel mai vechi si reusit targ al Caravanei GAUDEAMUS, primit cu entuziasm de publicul clujean inca de la primele editii, GAUDEAMUS Cluj s-a impus in agenda culturala a Transilvaniei drept cel mai important eveniment cultural-expozitional al fiecarui an.

Asa cum si-a obisnuit publicul in ultimii ani, Targul de carte GAUDEAMUS Cluj-Napoca, organizat de Radio Romania, prin echipa GAUDEAMUS, in parteneriat cu Radio Cluj, isi va astepta vizitatorii in Piata Unirii cu o bogata oferta de carte si un program de evenimente dinamic si plin de surprize!

Edituri de prestigiu, distribuitori de carte, institutii culturale si de invatamant se vor intrece in a prezenta publicului vizitator cele mai noi aparitii editoriale, carti pentru toate varstele si gusturile, alaturi de semnificative reduceri de preturi. Viitorii studenti sunt asteptati la GAUDEAMUS Cluj pentru a consulta oferta educationala a unor institutii de invatamant superior cu traditie universitara din Romania!

De 11 ani, Târgul de carte GAUDEAMUS s-a impus in agenda culturala a Transilvaniei ca principalul eveniment cultural expozitional al anului.

Nu ratati intâlnirea cu cartea la GAUDEAMUS Cluj-Napoca: edituri, institutii culturale si de invatamânt, ONG-uri de profil si distribuitori de carte va prezinta o bogata oferta cultural-educationala, alaturi de cele mai noi aparitii editoriale! Va lipseste contactul direct cu viata literara? GAUDEAMUS Cluj-Napoca va propune un program de evenimente dinamic si variat, cu lansari si prezentari de carte, dezbateri, sesiuni de autografe, intâlniri cu oameni de cultura, scriitori, critici literari, editori si traducatori.

Carti de literatura, stiinta, arta, gastronomie, timp liber, publicatii culturale diverse, pentru toate gusturile si vârstele, dar si volume de utilitate practica – manuale, dictionare, monografii, ghiduri etc. – asteapta sa-si gaseasca locul in biblioteca dumneavoastra! Iar daca biblioteca de acasa a devenit neincapatoare, GAUDEAMUS Cluj-Napoca va indeamna sa donati carti prin campania de donatii „Cartile se intorc acasa”!

Esti o cititoare pasionata? Participa la Concursul Miss LECTURA si poti deveni cea mai frumoasa iubitoare de carte la Targul GAUDEAMUS Cluj-Napoca!

Deschiderea oficiala va avea loc miercuri, 13 aprilie, ora 12.00.

Programul de vizitare a Targului va avea urmatorul calendar:

miercuri, 13 aprilie – sambata, 16 aprilie: 10.00 – 19.00 duminica, 17 aprilie: 10.00 – 14.00 Intrarea este libera pentru toate categoriile de vizitatori.

Mai multe detalii: http://www.gaudeamus.ro/ro/caravana/cluj/vizitatori/locatie_cluj2011.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1017
monica

Adaugat in urma cu 4756 zile, 13 Apr. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .