poze the color run romania
poze the color run romania poze the color run romania poze the color run romania

The Color Run Romania

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 12 Iulie 2014 17:00
Piata Unirii

Categorii: Sport si Excursii

The Color Run™ a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012, şi a crescut de la peste 50 de evenimente şi 600.000 de participanţi în 2012 la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători în 2013. Din 2014 The Color Run™ vine şi în România!

The Color Run™ - cunoscută și drept ”The Happiest 5K on the Planet” - este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea. Albul devine curcubeu!
Pe 12 iulie, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca va avea loc a doua cursă The Color Run™, prima având loc pe 26 aprilie în Bucureşti.
Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.
Distracţia continuă şi după încheierea cursei, cu un uriaş festival unde folosim din nou pudră colorată din belşug, pentru o explozie de fericire şi experienţe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinaţii de culori intense. Credeţi-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!
Avem doar două reguli, uşor de urmat:
1. Începe cursa în haine albe.
2. Treci linia de sosire scăldat în culori.

Fii sănătos. Fii fericit. Fii tu însuţi.
Sănătate: The Color Run™ înseamnă distracţie şi energie pozitivă, însă evenimentul promovează şi un stil de viaţă sănătos. Mai mult de 60% din participanţi aleargă aici o cursă de 5 kilometri pentru prima dată în viața lor!
Bucurie: „Considerăm The Color Run™ ca fiind ”Happiest 5k on the Planet” pentru că evenimentele noastre aduc laolaltă prieteni şi membri ai familiei într-un spaţiu unic, sănătos şi distractiv”.
Originalitate: Participanţii provin din medii demografice foarte variate şi la fel variază şi motivele pentru care iau parte la cursă. Fără învingători sau timpi oficiali, The Color Run™ este deschisă tuturor – copii de 2 ani sau vârstnici de 80, persoane care aleargă pentru prima dată şi atleţi profesionişti deopotrivă.
Cauze sociale: The Color Run™ este o organizație cu scop lucrativ, însă un procent din taxele de participare este distribuit către organizații nonprofit, pentru susținerea eforturilor deosebite ale acestora în comunitate.
The Color Run România susține proiectul social Grow - proiect dezvoltat de Școala de Valori.

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial The Color Run România( http://thecolorrun.ro), iar pagina de Facebook( https://www.facebook.com/TheColorRunRO?fref=ts) oferă poze, video şi ultimele informații despre eveniment.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1400566663556415/?fref=ts

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1912
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca

Eveniment postat de organizator

catalina

Adaugat in urma cu 3593 zile, 17 Iun. 2014

Adaugat de CataLina13

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .