poze meci champions league olimpia ut cluj torres calcio

Meci Champions League Olimpia UT Cluj - Torres Calcio

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 8 Noiembrie 2012 18:00 - Joi 8 Noiembrie 2012
Stadionul Cluj Arena

Categorii: Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 1500/30000

Meci Champions League Olimpia UT Cluj - Torres Calcio

Campioana României, Olimpia Cluj s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal feminin, ediţia 2012-2013, marcând un moment extrem de important în istoria fotbalului feminin.

La partida desfășurată pe 26 septembrie, în compania reprezentantei Austriei NOSV Neulengbach –primul meci de Champions League care s-a jucat pe Cluj Arena- clujencele au încheiat cu un egal victorios (1-1). A urmat un nou rezultat pozitiv în deplasare (2-2), pe terenul aceluiași adversar, deținătoarea ultimelor 10 eventuri din Austria, scor ce a permis accederea româncelor în faza optimilor.
În această rundă, Olimpia va întâlni campioana Italiei, Torres Calcio. Prima etapă a meciului Torres – Olimpia se va desfășura pe 31 octombrie, în Italia, returul fiind programat pe data de 8 noiembrie, pe Cluj Arena.

Evenimentul are o miză deosebită pentru campioanele clujence deoarece participarea în UEFA Women’s Champions League reprezintă cel mai important moment al sezonului competițional, oferind oportunitatea de a confirma la nivel internațional valoarea și rezultatele obținute pe plan intern. Echipa noastră va reprezenta România, din postura de campioană națională, pentru al doilea an consecutiv în fazele superioare ale Ligii Campionilor.

Fotbalul feminin reprezintă la nivel mondial sportul cu cea mai mare dinamică, reflectată în primul rând prin numărul de spectatori prezenţi la ultimele competiţii de anvergură (Campionatul Mondial din Germania şi Olimpiada de la Londra), dar şi prin politicile UEFA de dezvoltare şi promovare la nivel internațional.

În România, fotbalul feminin este reprezentat la cel mai înalt nivel în primul rând prin evoluţia echipei Olimpia Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, singura calificată la un turneu final al Campionatului European destinat fotbalului feminin și care este structurată tot pe componente ale clubului nostru (10 jucătoare). Olimpia Cluj a devenit o emblemă a oraşului, datorită ascensiunii fulminante pe care a avut-o atât pe plan național, cât și internațional, în doar doi ani de la înființare.

Performanțele echipei:
2010 – 2011 și 2012 -2013: Titlul de Campioană a României și câștigare a Cupei României
2011 – Participarea în Grupele UEFA Champions League, echipa fiind repartizată în urna a treia valorică (3-1 cu SFK Sarajevo, 4-1 cu Atasehir Belediyespor și 5-0 cu Gintra Universitetas)
2012 - Participarea în Grupele UEFA Champions League, echipa fiind de data aceasta repartizată în urna a doua valorică (8-0 cu FC Birkirkara, campioana Maltei, 4-2 cu Glentoran Belfast, campioana Irlandei de Nord și 4- 1 cu Dezembro, campioana Portugaliei)

Încă din 2011, Qual Media Group a investit un considerabil capital de încredere în demersul Clubului Sportiv Olimpia UT Cluj-Napoca și continuă să îl susțină în calitate de agenție oficială a acestuia. Ne bucurăm pentru toate reușitele echipei noastre și îi dorim succes în continuare!

www.olimpiacluj.ro

Pret bilet: 5 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1176

Eveniment postat de organizator

radu rachiteanu

Adaugat in urma cu 4187 zile, 31 Oct. 2012

Adaugat de RaduR

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .