poze vrajitorul din oz vine la cluj napoca

Vrăjitorul din Oz vine la Cluj-Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 22 Noiembrie 2015 18:00

Categorii: Spectacole si Filme

Deoarece ambele reprezentaţii ale spectacolului Vrăjitorul din Oz din stagiunea trecută au avut un mare succes, mulţi părinţi nereuşind sămai găsească bilete, am fost întrebaţi când revine la Cluj acest spectacol. Astfel, am decis să păsim din nou pe tărâmul acestei poveşti celebre, pentru a le da viaţă personajelor atât de indrăgite de cei mici.



Vrăjitorul din Oz, povestea nemuritoare scrisă de Lyman Frank Baum acum mai bine de 100 de ani, este un basm de referinţa al literaturii americane, ecranizat într-un film hollywoodian menţionat adesea printre cele mai bune zece filme din toate timpurile.Preluând muzica din acest film, spectacolul urmăreşte povestea micuţei Dorothy care trăieşte într-o ferma din Kansas alături de mătuşa sa, Ema, şi unchiul ei, Henry, dar visează să stea într-un loc mai bun, "undeva sub curcubeu". Într-o zi, este luată pe sus de o tornadă, care o poartă, alături de căţeluşul ei, Toto, pâna în îndepărtatul ţărâm de basm Oz. Aici află că singurul care o poate trimite acasă este Vrăjitorul din Oz. La drum o însoţesc Sperietoarea, Omul de Tinichea şi Leul cel Las, care îsi doreau fiecare să obţină ceva: minte, o inimă şi curaj. După ce trec prin multe peripeţii, ei descoperă ca Vrăjitorul din Oz este doar un biet circar. Totul se sfârşeşte însă cu bine: cu ajutorul pantofilor de rubin primiţi în dar, Dorothy se întoarce acasa.

Pentru că împreună putem fi şi mai buni, dorim că începând cu acest eveniment să aducem mai multe zâmbete nu doar copiilor care se bucură de spectacol ci şi celor care nu au această sansă.Astfel, biletele din rândul 1 sectorul B, poarta eticheta "ARTA de a dărui", iar valoarea lor, va fi integral donată, Fundaţiei Little People, pentru a veni în sprijinul copiilor bolnavi.

NOU!!În cazul în care copilul este ţinut în braţe de către părinte, nu este necesară achiziţionarea de bilet pentru copil. Menţionăm ca pe un bilet, un adult poate intra doar cu un singur copil.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 697
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3057 zile, 14 Nov. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .