poze tiff vine la teatrul maghiar din cluj

TIFF vine la Teatrul Maghiar din Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 3 Iunie 2011 19:00 - Marţi 7 Iunie 2011
Teatrul Maghiar de Stat

Categorii: Spectacole si Filme

În acest an Teatrul Maghiar de Stat Cluj va găzdui câteva spectacole în cadrul festivalului:

În data de 3 iunie, vineri de la ora 19 va avea loc speactolul studio intitulat 9 grade la Paris. "Cât film poate să suporte teatrul şi invers?" e întrebarea la care încearcă să găsească un răspuns regizorul Peter Kerek îmbinând extrem de coerent teatrul şi filmul.

În data de 5 iunie, duminică de la ora 20 în noua sală studio a teatrului puteţi viziona monodrama Polanski Polanski. Spectacolul lui Tamilla Woodard, în care exploră turbulenţele pshio-emoţionale ale celebrului regizor Roman Polanski, înglobează forme atât din teatru cât şi din film şi combină genurile teatrului psihologic şi al monologului.

În data de 6 iunie, luni de la ora 20 va fi prezentat spectacolul studio Ich clown. Autorii textului producţiei au ales să îşi scrie şi apoi să îşi joace propria poveste. Că au fost confruntaţi cu decizia de a pleca din România, şi că au călătorit prin Europa, îmbrăcaţi toţi trei în clovni.

În data de 7 iunie, marţi de la ora 19 va avea loc spectacolul teatrului maghiar: Roşia Montană – pe linie fizică şi pe linie politică. Roşia Montană nu este doar un subiect “fierbinte”, ci deschide o discuţie mai largă despre (...) posibilităţile, limitele, încercările teatrului de a se raporta la o realitate greu de descifrat tocmai pentru că se întâmplă aici şi acum. Chiar sub ochii noştri. Spectacolul a câştigat anul acesta premiul pentru Cel mai bun spectacol pe un text contemporan românesc din cadrul Festivalului Dramaturgiei Româneşti.

Lângă spectacolele TIFF, vă mai aşteptăm şi la concertul extraordinar de jazz al lui Lucian Ban. Muzica din concertul intitulat anul acesta Tarkovsky Redux este inspirată din patru filme ale lui Tarkovsky: Oglinda, Stalker, Nostalgia şi Sacrificiul. Muzica este compusă şi cântată live de Lucian Ban, Silent Strike, Mat Maneri şi Dan Băsu.

Mai multe detalii: http://www.huntheater.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 705
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Cluj-Napoca
gabriela

Adaugat in urma cu 4735 zile, 01 Iun. 2011

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 822

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
jazz in the park 2024

Jazz in the Park 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 30 Aug 2024 - 1 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .