poze avanpremiera the brothers grimsby

Avanpremieră The Brothers Grimsby

Cluj , Cluj-Napoca. Marţi 1 Martie 2016 20:00
Cinema City Iulius, Cinema City Polus

Categorii: Spectacole si Filme

The Brothers Grimsby – regia: Louis Leterrier

DISTRIBUŢIA

Avându-l pe Baron Cohen în rolul titular şi pe Strong în rolul fratelui său, realizatorii filmului au putut atrage pe generic mai mulţi actori şi comici de primă mână.

“Când îl vezi pe Sacha făcând comedie e ca şi când ai urmări golurile lui Michael Jordan,” susţine Isla Fisher, care o interpretează pe Jodie, fata de care e îndrăgostit Sebastian în film. “E ca un fel de şcoală de comedie, iar eu pot să spun că am învăţat enorm în această privinţă. Totuşi, noi, ceilalţi, trebuia să fim serioşi – personajul lui Sacha era atât de pregnant încât restul lumii trebuia să fie cât se poate de realistă.”

Fisher s-a pregătit la şcoala de umor, astfel că şansa de a dobândi un rol în Grimsby o făcea să se simtă realmente în elementul ei. “Odată ce intru în pielea unui personaj, pot folosi o sumedenie de butoane pentru a o scoate la iveală pe prostănaca din mine. Mă distrez de minune,” spune ea.

Fisher este soţia lui Baron Cohen în viaţa reală, iar ea susţine că Nobby este personajul ei favorit, dintre personajele create de soţul ei. “Am avut noroc cu personajul ăsta, pentru că de data asta Sacha poartă perucă,” spune ea. “În timpul turnărilor lui Borat, am fost nevoită să dorm alături de unul cu o mustaţă teribilă; pe timpul lui Bruno, m-am culcat alături de un blond. Nobby este un alter ego suportabil al soţului meu– în ciuda accentului scoţian, la care nu a renunţat pe tot parcursul filmărilor, în rest era el însuşi.”

Deşi Fisher este soţia reală a lui Baron Cohen, în film, prietena lui Nobby, Dawn este interpretată de Rebel Wilson. “Lucrul pe care-l adoră oamenii la o comedie de Sacha este faptul că el depăşeşte limitele,” spune Wilson. “Îmi plac creaţiile la limită – sunt chiar renumită pentru cupletele şi comediile piperate pe care le joc – dar filmul actual le depăşeşte cu încă o treaptă.”

Mai multe detalii: http://www.ilikecluj.ro/1-martie-avanpremiera-the-brothers-grimsby/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 795
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
ilkecluj

Adaugat in urma cu 2978 zile, 29 Feb. 2016

Adaugat de ILikeCluj

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 947

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .